Premiile Românismului în Covasna și Harghita. Acțiune neîncetată. Mărturisim Libertatea de a fi români. Îi răsplătim pe tinerii din Inima Țării ce merg pe Calea Neamului îndrumați de preoții ortodocși, învățători, profesori, părinți.

Fiecare contribuție trimisă în contul BRD: RO 62BRDE080SV52855930800, Asociația Calea Neamului. (pentru euro se adaugă la cont, SWIFT BRDEROBU și adresa băncii: Poienelor, nr.2, bl.211, Brașov) este pentru această cauză. Premiile românismului constau în costume naționale, sume de bani pentru diferite concursuri școlare sau grupuri organizate de elevi, cărți noi de literatură română si de rugăciune ortodoxă, steaguri tricolore, pachete cu bunătăți, precum și alte lucruri folositoare copiilor în funcție de cerințele lor și ale îndrumătorilor. Fiți fericiți că în Covasna și Harghita sunt tineri ce merg la biserica ortodoxă, învață în școli cu predare în limba română, cântă și se poartă românește. Fiți fericiți că aveți încă pe cine răsplăti, fiți fericiți că România este încă vie în Inima Ei prin acești copii cuprinși de Duhul Nepieritor al moșilor și strămoșilor lor, de Duhul libertății de a fi români. În Duminca Tomii, pe 15 aprilie costumele naționale ajung la copiii corului de la biserica Sfântul Mare Mucenic Gheorghe din Sfântu-Gheorghe. De Sfânta Sărbătoare a Înălțării, Ziua Eroilor, vom ajunge cu daruri la alți mesageri ai Libertății din Inima Țării. Vom deschide pe această cale cu ajutorul Lui Dumnezeu și cu binecuvântarea Preotului Ortodox o nouă ușă spre un loc binecuvântat de Duhul Biruitor al acestui Neam de Sfinte Moaște.

Cu Dumnezeu înainte.


Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii noastre de cititori de pe pagina de facebook

Lasă un răspuns