Mai mult decât sfidător! Cristian Tudor Popescu a numit „handicapați mintal” pe cei care ies în stradă la mitingul pro familie.

  Uluitor dar adevărat! CTP a sfidat cu nonșalanță susținătorii Coaliției pentru Familie, numindu-i „handicapați mintal” pe cei care vor ieși în stradă la mitingul propus de PSD în data de 19 mai pentru sprijinirea familiei. Atitudinea lipsită de respect s-a petrecut în studioul Digi 24, sub privirile amuzate ale moderatorului Cosmin Prelipceanu.

O să-i numesc pe cei care ies în stradă la mitingul ăsta, o să-i numesc mitingul handicapaților mintal. Persoane cu handicap mintal pe care trebuie să încerci să le ajuți. Să mergi la miting, ca să hăulesti, să-ți pierzi niște ore fără să poți să faci nimic, o să-i numesc pe aceștia oameni cu handicap mintal. Sunt defavorizați din punct de vedere mintal. Nu pot decât să trag această concluzie. Un milion de oameni ca să ce, ca să te bați cu cine?”, a afirmat Cristian Tudor Popescu.

Moderatorul Prelipceanu a dat semne că ar vrea să-l domolească pe CTP, dar până la urmă a privit amuzat derapajul omului care acum 15 ani denunța homosexualitatea ca fiind similară cu pedofilia, scrie Andrei Nicolae pentru Active News.


Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii noastre de cititori de pe pagina de facebook

Faci un comentariu sau dai un răspuns?