Bătaie de joc şi lipsa de respect prin călcarea în picioare a demnităţii şi suferinţei a milioane de victime jignindu-se memoria celor care şi-au dat obştescul sfârşit fiind martirizaţi în chinuri în gulagurile bolşevice.

O jignire la adresa demnităţii umane organizate în întreaga Europă prin comemorarea unor evenimente care în trecut ar fi putut fi considerate crime împotriva umanităţii, cu ocazia participării pe data de 5 mai la împlinirea a 200 de ani de la naşterea lui Karl Marx, călăul care prin doctrina să ucigaşă a pus bazele marxism – leninismului bolşevic. Eveniment de amploare, pe lângă faptul că va fi onorat cu conferinţe, expoziţii, seminarii, se va mai bucura în afară de prezenţa preşedintelui Jean Claude Junker şi de fonduri uriaşe, adică timp şi bani destinaţi reaşezării pe piedestal a gândirii Marxist leniniste a părinţilor comunismului, nu demult daţi jos de pe soclurile statuilor pe care fuseseră imortalizaţi prin revolte, împuşcături şi vieţi sacrificate.

Reaşezarea statuii lui Karl Marx, oferită de statul chinez, o fantomă de 4 m, reprezintă un coşmar care vrea să ne aducă în memorie manifestului Partidului Comunist şi povara crimelor comunismului, amintindu-ne că mai sunt oameni care le regreta şi care mai spera că istoria se poate repeat, cu atât mai mult cu cât Uniunea Europeană este oficial implicată.

Atâta timp cât ceea ce credeam imposibil în urmă cu 29 de ani, se mai poate recupera din lăzile de gunoi ale istoriei, trebuie să fim prudenţi. Implicarea oficială a mondialismului în politica europeană, mergând pe aceeaşi linie progresista, ne dă posibilitatea să abordăm cu steagurile în berna o zi de doliu pentru regretata Cortina de Fier sau căderea zidurilor Berlinului sau poate chiar a comunismului pentru care se practisa încă o respiraţie bouche a bouche disperată.

Nu uitaţi că acum câteva luni s-a strigat pe străzile capitalei “Jos Comunismul!” şi “Jos Securitatea”.
Răul este în mâna celor pe care i-am votat. Binele este în mâna celui de sus.
Am fost şi suntem în Europa lui Dumnezeu! Ruşine nouă!
Prea Sfântul Dumnezeu îţi dă, dar nu îţi bagă în traistă. Trageţi dvs concluzia!

IAMANDI VASILE24.04.2018


Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii noastre de cititori de pe pagina de facebook

Faci un comentariu sau dai un răspuns?