Și totuși “mediocrii” își iubesc țara! România s-a abţinut la votul pactului ONU pentru migrație!

   După zile bune de luptă acerbă cu așa zilele “mori de vânt”, avem și o știre liniștitoare pentru poporul nostru. Încă o dovadă că “buturuga mică răstoarnă carul mare”, ar fi atitudinea Guvernului României față de pactul ONU pentru migrație. Eu l-aș numi “struțo-cămilă”, dar e bine și așa, ținând cont de contextul politicii UE. Este un semn că “statul nu este tot una cu neamul”, iar Europa este obligată să înțeleagă că efectele lăcomiei grupurilor de interese care ar periclita grav viitorul acestui continent.

Ioan Constantinescu

  “Aceasta abţinere are valoare de vot negativ având în vedere presiunile imense care s-au făcut asupra României şi şantajul neruşinat al UE. Guvernul a ales să asculte vocea poporului său. Îi dorim în continuare putere să respingă orice iniţiativă care este în detrimentul României. Astfel nu mai este nevoie de ratificarea pactului în parlement şi nici de sesizări la CCR. Putem avea un Crăciun fericit”,  a consemnat Andreea Nicolescu.

Mai multe aici


Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii noastre de cititori de pe pagina de facebook

Lasă un răspuns