Ce mai fac ”aleșii” noștri din Parlament…

  Senatul a trecut o lege inițiată de UDMR prin care limba maghiară devine a doua limbă oficială în justiție, aceasta putându-se folosi și în procesele civile (până acum se folosea ”doar” în cele penale). Ne vom putea trezi cu vreo 20 de limbi oficiale în justiție, cam câte minorități naționale există în România, producându-se astfel o diluare a noțiunii de stat național, prevăzută în Constituția României.

Tot pe masa Senatului se află în stadiu de discuții legea parteneriatului civil prin care se oficializează, se recunoaște de către stat, concubinajul între persoanele de același sex, legalizându-se pe ușa din dos ”căsătoriile civile” între persoanele de același sex.
Cam cu aceste lucruri se ocupă aleșii… cam toți aleșii, asta apropo de alegerile ce bat din nou la ușa noastră.

Cu cine votăm… dacă votăm???


  • România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul! Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii pe numele Euro Education Federation. Romania needs an unpractical political and integrated press to ensure its future. We invite you to support us through donations under the name of the Euro Education Federation.
    • Cont IBAN RON: RO21BACX0000000907184000
    • Cont IBAN EURO: RO21BACX0000000907184001
    • Cont IBAN USD: RO21BACX0000000907184002

Pentru formular apăsați aici


Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii noastre de cititori de pe pagina de facebook

Author: magazincritic

Administrator

Lasă un răspuns