În “republica din Carei” este interzisă arborarea tricolorului românesc! Suntem alături de românca noastră – Ciută Daniela – care și-a pus în cap “stăpănirea”!

  Am știut mereu că deranjez prin materialele publicate și care nu pot fi DELOC contestate pentru că sunt susținute de probe dar nu mi-am imaginat că se vor pune în mișcare o mulțime de instituții pentru a încerca să mă intimideze sau să mă oprească din a spune cu subiect și predicat adevărul despre ce se petrece în orașul meu, orașul în care am și mormintele bunicilor. “Prietenii buni” știu de ce fac mențiunea.

Sunt o persoană independentă financiar, realizată pe plan profesional spre deosebire de cei care mă linşează mediatic, care am demonstrat că nu trebuie să renunți la principii și demnitate ca să poți trăi bine și să ai succes în ceea ce faci.

Ani de zile am fost târâtă prin săli de judecată de către cei doi consilieri ai primarului, amândoi maghiari, pentru tot felul de fapte închipuite. Inclusiv pentru faptul că am semnalat vandalizarea bustului lui Avram Iancu din Carei sau că am publicat materialele unor careieni. Inițial am apelat la avocați dar după ce au existat anumite intervenții la adresa lor am renunțat la serviciile lor și m-am reprezentat singură. Ultimul proces l-am câștigat fără drept de apel și fără niciun avocat. Mulțumesc pe această cale celor care mi-au dat posibilitatea să îmi îmbogățesc în detaliu și cunoștintele juridice.

Cei care sunt deranjați de adevărurile prezentate în materialele ce apar în Buletin de Carei au trecut acum la etapa plângeri penale dacă au văzut că inițierea de procese nu a dat roadele la care au visat.

Nu au cum să mă sperie astfel de manipulări și de minciuni fabricate. Adevărul e mai presus de toate acestea. Părinții și bunicii mei au rezistat terorii hortyste declanșate în 1940 la Carei așa că e în van să încercați să mă speriați cu tot felul de invenții doar pentru a mă intimida. În neamul din care fac parte circulă de mii de ani o vorbă…,,,ce nu te omoară te întărește,,. 

Sper că nu va fi nevoie să apelați la acțiuni extreme pentru a mă împedica să spun adevărul pentru că voi continua să spun adevărul și doar adevărul. Până și la Tribunalul Satu Mare am demonstrat cu probe și martori că articolele scrise de finul și consilierul primarului Kovacs sunt denigratoare și mincinoase fapt pentru care a fost nevoit să le șteargă. La fel voi demonstra și acum că plângerile penale la adresa mea nu au niciun suport real și că de fapt sunt făcute doar pentru a continua intimidarea.

În mod cu totul și cu totul curios aflu de toate aceste plângeri penale NU DE LA Poliție sau Procuratură ci de pe blogul consilierului care este și fin al unui primar dovedit a avea mari datorii la buget și cu toate firmele personale falimentate. Asta ca să vedeți cum decurg lucrurile în Republica de la Carei unde este interzisă amplasarea de catarg cu tricolor românesc pe domeniul public și unde plăcile oficiale cu însemne naționale de pe clădirea Primăriei sunt înlocuite cu unele negre fără ca vreo instituție guvernamentală să ia atitudine. 
” … n-am ştiut să tac nicicând şi de-aceea vrând nevrând, am făcut să latre câinii şi mi-am pus în cap…stăpânirea,, .
Doar Dumnezeu e deasupra mea!

,,De avem sau nu dreptate,
Eminescu să ne judece,,..

Ciută Daniela


Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii noastre de cititori de pe pagina de facebook

Faci un comentariu sau dai un răspuns?