Proiectul „Sportul pentru timpul liber” va începe săptămâna viitoare la Târgu-Jiu!

  Clubul Sportiv „V. Dragon” Târgu-Jiu, reprezentat de celebrul antrenor Gabi Voicu, a semnat proiectul intitulat „Sportul pentru timpul liber” – inițiat de echipa Clubului Sportiv „EUROPE SPORTS”. Echipa gorjeană este afiliată din vara anului 2016 Federației EURO EDUCATION, fiind cea mai activă în competițiile naționale și internaționale la nivel județean în sportul de contact.

 Noul club sportiv al federației are ca obiectiv practicarea activităților sportive preferențiale în vederea dezvoltării calităților motrice native și dezvăluirea vocației spre o anumită ramură sportivă. De asemenea, proiectul educațional se adresează tuturor categoriilor de vârstă și are ca scop menținerea sănătății fizice și psihice.

  Gabi Voicu, antrenorul și administratorul clubului  „V. Dragon” Târgu-Jiu,  și-a arătat disponibilitatea de a susține acest proiect fără nici o ezitare, iar de săptămâna viitoare să înceapă antrenamentul la sala de sport a Liceului de Arte „C-tin Brăiloiu” din Târgu-Jiu.

Pentru înscriere acestați aici

Contact:

  • email: cioaba.i@gmail.com,
  • telefon: 0728353441

Înscrierea se face în limita locurilor disponibile!


Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii noastre de cititori de pe pagina de facebook

Lasă un răspuns