Mâine, 23 martie 2019, are loc “Marșul pentru viață” în peste 600 de localități din România!

    Potrivit Știri pentru viață, sâmbătă, 23 martie 2019, în peste 600 de localități din România (…) are loc a IX-a ediție a Marșului pentru viață, care anul acesta are tema „Unic din prima secundă”.

  “Evenimentul vrea să conștientizeze societatea despre dreptul la viață al copiilor nenăscuți și nevoia de a sprijini femeile în criză de sarcină. Marșul încununează seria de manifestări din Luna pentru viață (1-31 martie): dezbateri, ateliere de lectură și de fotografie pentru copii, ateliere de confecționat pancarte, conferințe, proiecții de film și, în Capitala României, a cincea ediție a Crosului pentru viață.” Evenimentul este susținut de ONG-uri sprijinite de Patriarhia Română și de alte culte creștine din România. Potrivit informațiilor de ultimă oră, acestor organizații s-au alăturat și ONG-uri din alte domenii de activitate, ceea ce face ca evenimentul să ia amploare, în ciuda opoziției “mass-mediei progresiste” .

Mai multe aici


Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii noastre de cititori de pe pagina de facebook

Faci un comentariu sau dai un răspuns?