De va fi nevoie, din nou voi striga Prezent la București!

  Începând de astăzi, până pe 3 aprilie, în comisia comună a camerelor din Parlament, se dezbate încă odată Codul Administrativ după ce Curtea Constituțională l-a picat anul trecut. Cel mai probabil însă, Guvernul va da o Ordonanță de Urgență pentru această lege prin care limba maghiară ar putea să devină a doua limbă oficială în stat, la pachet cu pensiile speciale. Urmărim cu o extremă atenție dacă se vor produce modificări ESENȚIALE la Codul Administrativ, așa cum ar fi firesc, în urma deciziei CCR din noiembrie 2018. Nimeni să nu creadă măcar o clipă că abandonăm lupta. Nimeni să nu-și facă măcar nici cea mai mică iluzie că vom ceda. Dacă PSD speră că presiunea exercitată de UDMR asupra guvernului va fi mai mare decât cea a românilor din întreaga Țară, se va înșeala amarnic. Voi credeți în nebunia voastră că românii vor ceda Covasna, Harghita, Mureș, întreg Ardealul până la Carei? Voi credeți că vom accepta epurarea etnică ce se va produce în Administrația Centrală, prin acest Cod Administrativ? Aveți impresia că vom ceda Suveranitatea?

Readuc aminte că prin Codul Administrativ, în forma de anul trecut, limba maghiară devine a doua limbă oficială în stat. Niciun cetățean român nu se va putea angaja în Administrația Centrală, prefecturi și deconcentrate, fără să știe limba maghiară. Cunoașterea acestei limbi străine va deveni o OBLIGAȚIE pentru FIECARE angajat din aceste instituții. Angajații români vor fi înlocuiți pe filieră politică UDMR, cu etnici maghiari. O mare parte din teritoriul național va deveni stat în stat, autonomia teritorială pe criterii etnice devenind o realitate.
Vom fi Scut împotriva acestui lucru, vom lupta până la capăt.

Cu Dumnezeu înainte!

Mihai Tîrnoveanu


Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii noastre de cititori de pe pagina de facebook

Faci un comentariu sau dai un răspuns?