Continuăm Acțiunea “Români pentru Români pe Calea Neamului”!

  Continuăm Acțiunea Români pentru Români pe Calea Neamului: daruri pentru copiii români din Târgu-Secuiesc de Sfintele Sărbători ale Paștelui. 

  De Florii dăruim bucurie copiilor români din Târgu-Secuiesc care merg la biserica ortodoxă; dăruim încă odată românilor din acest oraș, certitudinea că noi, din celelalte colțuri ale țării suntem alături de ei. ”Odaia bună” din Târgoviște, făbricuța de dulceață, gem și compot, condusă de prietenul nostru Tiberiu Sc vine către copii cu 100 din aceste minunate borcănele cu dulceață și gem, iar noi vom completa pachetele cu alte bunătăți, cu ajutorul unor oameni extraordinari ca Oancea Ioan Gabriel, Marinescu Cosmin Ioan, BrânzeAdriana Brinzei, Michaela Stoicanu și Mihai Boghian. Cine mai dorește să ne ajute, să transmitem românașilor din Târgu-Secuiesc semnele dragostei noastre, poate să trimită orice sumă de bani în contul Asociației Calea Neamului, pentru a putea achiziționa cele necesare: contul BRD: RO 62BRDE080SV52855930800, Asociația Calea Neamului (pentru euro se adaugă la cont, SWIFT BRDEROBU și adresa băncii: Poienelor, nr. 2, bl. 211, Brașov). 

Atât timp cât veți avea inima deschisă către România, ea, Țara, va trăi prin voi. Doamne ajută!

Mihai Tîrnoveanu


2% din impozitul pe salariu

  • Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a activităților EEF, nu către stat. Companiile de publicitate și multinaționalele nu ne iubesc. Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii noastre de cititori de pe pagina de facebook 

Faci un comentariu sau dai un răspuns?