Școala de reeducare “Zuckerberg”! Facebook a interzis mai multe partide și persoane considerate „extremiste”!

   Pe zi ce trece, asistăm tot mai mult o agresivitate politică anti-națională a majorității instituțiilor mondiale. Orice atitudine civică patriotică este catalogată extremistă, șovină și nedemocrată. Dacă în România comunistă se vorbește de fenomenul “Pitești”, cred că nu ar fi prea târziu să observam limpede apariția unei noi școli de reeducare, numit fenomenul “Zuckerberg”. Indiferent că sunteți pro sau contra acestei opinii, nu puteți nega existența acestui colos al școlii de reeducare “faceebook” (…) 

  Potrivit Active News, “facebook a interzis mai multe persoane și organizații politice despre care a afirmat că „distrbuiau ura”, scrie BBC. Printre cei interziși se numără Partidul Național Britanic și Nick Griffin, Liga Apărării Engleză și Frontul Național”. Cei de la Faceebook a informat că a luat aceste măsuri pentru că cei vizați au o misiune „violentă sau plină de ur㔄Persoanele și organizațiile care împrăștie ură sau atacă sau cer excluderea altora în baza a cine sunt, nu au ce căuta pe Facebook”, se arată într-un comunicat. Un purtător de cuvânt al rețelei de socializare a precizat că “toate persoanele și organizațiile vizate nu vor mai putea desfășura nicio activitate pe niciun serviciu oferit de Facebook. În plus, susținerea și lăudarea grupărilor sau persoanelor respective nu va mai fi permis㔄Timp de prea mult timp rețelele sociale au permis extremismul și discursul urii online și au profitat de pe urma acestei otrăvi”, a declarat parlamentara Yvette Cooper. Măsurile reprezintă „un prim pas important” și ar trebui dublate de noi reguli și amenzi pentru firmele care nu înlătură astfel de materiale,  a precizat Cooper.

  • Vă confirmăm că și echipa noastră se numără printre interziși! Așteptăm reacții pe măsură!

2% din impozitul pe salariu

  • Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a activităților EEF, nu către stat. Companiile de publicitate și multinaționalele nu ne iubesc. Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii noastre de cititori de pe pagina de facebook

Faci un comentariu sau dai un răspuns?