Se anunță o prezență “copleșitoare” la alegerea reprezentanților României pentru Parlamentul European!

  De regulă interesul românilor pentru alegerea reprezentanților din Parlamentul European a fost cu puțin peste 30% din totalul celor eligibili pentru această acțiune politică în anul 2014. La nivel european procentul total a fost de 42,61% din numărul de participanți la această competiție. Până la această dată, se anunță o prezență “copleșitoare” la alegerea reprezentanților României pentru Parlamentul European, ceea ce înseamnă o responsabilizare civică a populației europene în acești patru ani. Având în vedere diversiunile politice create în spațiul public cu ocazia campaniei electorale, redacția noastră a inițiat în urmă cu unsprezece zile un sondaj de opinie cu privire la interesul românilor pentru această “competiție politică” de ocupare a fotoliilor Parlamentului European. Până la acestă dată, peste 5.200 de cititori au reacționat la acest sondaj și s-au înregistrat 174 de voturi. Procentul votanților se prezintă astfel:

  Veţi vota la europarlamentare? Will you vote in the European Parlament?

  •  80%Da
  • 20%Nu
Încheiere sondaj: peste 16 zile
 Votați aici

2% din impozitul pe salariu

  • Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a activităților EEF, nu către stat. Companiile de publicitate și multinaționalele nu ne iubesc. Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii noastre de cititori de pe pagina de facebook

Faci un comentariu sau dai un răspuns?