Republică sau Monarhie? O propunere serioasă privind viitorul politicii românești europene!

  În doar trei zile de la lansarea sondajului (fără publicitate), 64 de persoane au votat propunerea noastră pentru referendum, semn că românii sunt interesați de lucruri serioase privind viitorul politicii românești. Propunerile ridicole care implică mai mult interese de partid și satisfac electoratul european sunt departe de necesitățile actuale ale culturii și administrației românești. Ele au fost pregătite treptat de “societatea civilă de partid” prin manifestările așa zise sociale, astfel încât diaspora să mai caște gura încă 4 ani la reprezentanții dreptei, considerați acum “mesianici” de simpatizanții lor. Cât de “mesianici” vor fi, avem experiența anilor trecuți, dar pentru că românii se mai agață până la moarte de “speranță”, merg până la capăt. Ce facem însă cu restabilirea “demnității naționale” – o națiune obligată să devină republică și reeducată în spirit republican? Ce facem cu o constituție cât se poate de “totalitară”, (că democratică nu poate fi – cu mii de Ordonanțe de  Urgență pe an, elaborate de Guvern sau cu legi impuse la directivele partidului, gloatei de “lipitori de afișe” care reprezintă PARLAMENTUL ROMÂNIEI)? Când vom rezolva aceste probleme, absolut stringente românilor din 1989, pe care nici un lider politic de notorietate publică nu le-a luat în serios? Noi venim cu a doua propunere luna aceasta:

Republică sau Monarhie? Republic or Monarchy?

 
  • 34%Republică
  • 66%Monarhie

Votați aici


2% din impozitul pe salariu

  • Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a activităților EEF, nu către stat. Companiile de publicitate și multinaționalele nu ne iubesc. Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii noastre de cititori de pe pagina de facebook

Faci un comentariu sau dai un răspuns?