Sărbătoarea Învierii Domnului în temniţele comuniste

  Dragilor, cu ajutorul lui Dumnezeu şi prin binecuvântarea ÎnaltPreasfinţitului Părinte Casian al Dunării de Jos am primit acordul de a ne desfăşura întâlnirile în Galaţi săptămânal în cadrul clădirii Centrului “Speranţe pentru Vârsta a III-a” din curtea Bisericii Sfântului Stelian din Oraşelul Copiilor.

Prima întâlnire va fi marţi, 14 mai 2019, ora 18.00, zi dedicată mărturisitorilor din temniţele comuniste prin legea 127/2017, de către Parlamentul României în toată ţara. Tema întâlnirii va fi “Sărbătoarea Învierii Domnului în temniţele comuniste” în care vă vom prezenta mărturii video şi file de pateric din memorialistica de detenţie.

Vă aşteptăm cu drag alături de noi la Centrul Speranţe care se află chiar în Orăşelul Copiilor în curtea Bisericii Sfântul Stelian, la ora 18.00.

de Ortodoxia Tinerilor


2% din impozitul pe salariu

  • Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a activităților EEFnu către stat. Companiile de publicitate și multinaționalele nu ne iubesc. Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii noastre de cititori de pe pagina de facebook 

Faci un comentariu sau dai un răspuns?