Am avut după 1990 cei mai mari conducători din Istorie: Mucenicii Prigoanelor Comuniste.

  Am avut după 1990 cei mai mari conducători din Istorie: Mucenicii Prigoanelor Comuniste. Oameni de ştiinţă, oameni de cultură, scriitori, preoţi, militari etc. Creştini adevăraţi, Oameni adevăraţi, Români adevăraţi. Cu demnitate extraordinară. Cu o pregătire extraordinară. Bărbaţi şi femei. De la Mama Sica sau Elisabeta Rizea la Gheorghe Calciu-Dumitreasa, Ionel Zeană ori Demostene Andronescu. Dacă poporul s-ar fi întors către ei şi i-ar fi urmat, România s-ar fi înălţat ca o acvilă către cele mai mari înălţimi. 

Din păcate, poporul a fost înrobit de gândirea comunistă. Şi a urmat acelaşi tip de conducător care i-a fost pus în faţă de ocupaţia sovietică şi urmaşii ocupanţilor sovietici; sau nazişti; sau hortişti; sau alţii… 

Doar CINSTIREA deplină a Martirilor Prigoanelor Comuniste ne poate ridica din prăbuşirea sufletească, morală, culturală, organizatorică (şi implicit şi economică) în care ne aflăm.
Pentru că doar punându-i pe ei modele vom izbuti să redevenim ceea ce se cuvine să fim.

Pr. Mihai-Andrei Aldea


2% din impozitul pe salariu

  • Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a activităților EEF, nu către stat. Companiile de publicitate și multinaționalele nu ne iubesc. Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii noastre de cititori de pe pagina de facebook 

Faci un comentariu sau dai un răspuns?