Alertă pe toată LINIA! Distribuiți masiv pe toate căile acest mesaj de UNITATE ROMÂNEASCĂ!

  Primar DărmăneștiSuntem alături de Constantin Toma, primarul orașului Dărmănești, omul care ridicat 52 de Cruci și un Monument, Eroilor Români din Cimitirul Internațional de la Valea Uzului! Facem un Scut viu în jurul Crucilor dacă cineva va vrea să le dărâme! Suntem UNIȚI în jurul lui Constantin Toma! 

Acest român este acum ținta principală a UDMR! Presiunea asupra lui este fantastică. UDMR a rupt alianța cu partidele de guvernare, condiția reluării acestei alianțe fiind DĂRÂMAREA CRUCILOR și pedepsirea primarului din Dărmănești. Iată ce declară Kelemen Hunor: ”Începând de astăzi, UDMR nu va susţine nicio iniţiativă sau măsură a Guvernului. Până la soluţionarea situaţiei cimitirului din Valea Uzului, protocolul de colaborare între UDMR şi coaliţia PSD-ALDE rămâne fără obiect. Considerăm că atitudinea Guvernului este inacceptabilă şi solicităm în continuare autorităţilor să înlăture construcţiile (construcțiile sunt Crucile și Monumentul) amplasate ilegal în cimitirul din Valea Uzului şi să demareze cercetările din oficiu privind abuzurile primarului din Dărmăneşti”. Așadar Hunor se adresează direct Guvernului, NU Justiției, un aspect demn de reținut, mentalitatea UDMR fiind aceea ca politicul subordonează justiția, dreptatea, iar în acest caz și Istoria. 

Dacă politicenii nu vor vedea că acest om are o susținere masivă din partea noastră, a oamenilor simpli și a organizațiilor care merg pe Linia Națională, cererea UDMR se va pune în aplicare. Presiunea noastră trebuie să fie mai mare decât cea exercitată de UDMR. Pe lângă participarea masivă la Ziua Eroilor de la Valea Uzului, de Înălțarea Domnului, Ziua Eroilor, 6 iunie, ora 17, Cimitirul Internațional Valea Uzului, luăm la modul cel mai serios în calcul și organizarea unui marș și miting la București cu participarea tuturor organizațiilor care susțin Identitatea Românească.

Eroii noștri nu sunt singuri, românii care luptă pentru Neam nu sunt singuri! Nicicând nu vom lăsa de izbeliște un român adevărat care face într-adevăr ceva pentru Țara lui. Suntem aici!

Cu Dumnezeu înainte, frate Constantin Toma, nu te lăsa, suntem cu tine și suntem MULȚI!

Mihai Tîrnoveanu


2% din impozitul pe salariu

  • Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a activităților EEF, nu către stat. Companiile de publicitate și multinaționalele nu ne iubesc. Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii noastre de cititori de pe pagina de facebook 

Author: magazincritic

Administrator

Lasă un răspuns