Vrem un Referendum pentru interzicerea exploatărilor forestiere(tăierea pădurilor)!

  Radu Dan F. a inițiat o petiție prin care cere interzicerea exploatărilor forestiere(tăierea pădurilor). Despre acest fenomen, mai toată presa românească a scris, dar fără descuraja interesele marilor companii implicate. Susținem această propunere, mai ales că și redacția noastră în repetate rânduri a semnalat astfel de incidente. Iată textul: “Iniţierea unei petiţii care să ducă la introducerea în Parlament a unei cereri pentru organizarea unui Referendum în care populaţia României să decidă dacă doreşte sau nu ca în ţara noastră exploatările forestiere să fie interzise iar Statul să iniţieze un amplu program de reîmpădurire a zonelor devastate de firmele ce exportă lemn buştean şi cherestea.”
Semnează aici

2% din impozitul pe salariu

  • Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a activităților EEF, nu către stat. Companiile de publicitate și multinaționalele nu ne iubesc. Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii noastre de cititori de pe pagina de facebook

Lasă un răspuns