Urmează să fim în continuare români, să ne facem datoria în acest sens. Vom exercita în continuare toate presiunile posibile pentru ca Limba Română să fie singura limbă oficială în stat. Vom cere hotărât tuturor instituțiilor abilitate să conteste la CCR acest Cod Administrativ. Anul trecut s-a reuşit blocarea lui. Cu ajutorul lui Dumnezeu vom izbândi şi acum, nu este totul pierdut, abrogarea lui NU este imposibilă. 

Unii spun că duminică am fost 2000, alții că am fost 100. Adevărul este undeva la mijloc; eu zic că pentru 4 zile de organizare şi mobilizare, ne-am prezentat onorabil, mai ales într-o asemenea perioadă neprielnică manifestărilor de protest, aleasă cu mare grijă de PSD-UDMR. La miting oamenii au venit din zeci de localități ale țării, am avut printre noi foarte mulți tineri, Slavă lui Dumnezeu, deasemenea şi preoți. Toți aceşti români au înțeles că Statul Național Român este în pericol de a-şi pierde atributul de ,,NAŢIONAL”. Nu putem sta sub dictatura minorităților, legile nu se fac prin Ordonanțe de Urgență sub presiunea unor negocieri politicianiste ticăloase şi trădătoare. Tandemul PSD-UDMR nu poate distruge o întreagă țară. Nu putem rămâne indiferenți, nu putem abandona Idealul Național pentru care cu sânge s- a scris o Întreagă Istorie. Am fost Vocea acestui popor năpăstuit de vremuri. Această Voce s-a auzit şi se va auzi în continuare. Nu am pierdut o bătălie, ci suntem în Bătălie. Suntem oameni liberi şi nu negociem libertatea de a fi români. Aveți curaj, nădejde, nu vorbiți de rău acest popor şi nu-l judecați. 

Fiți voi steagurile lui!


Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii noastre de cititori de pe pagina de facebook 

Faci un comentariu sau dai un răspuns?