Avem o Țară și tineri care o iubesc!

  Bucurie! Tinerii artişti, reuniţi în Atelierele de chitară ale Protopopiatelor Făgăraş şi Rupea, precum şi cei din Atelierul de chitară al Asociaţiei “Sfânta Maria” din Cristian, VIN LA ARCUL DE TRIUMF!

În data de 4 august serbăm Centenarul intrării Armatei Române în Budapesta și al eliberării Ungariei de bolșevismul ateu. Vom cinsti Armata Română şi eroii români care, prin jertfa lor, au consfinţit unirea celor trei ţări româneşti, proclamată la 1 Decembrie 1918.

Aceşti tineri frumoşi sunt îndrumaţi de vrednicul Părinte Marius Demeter, fiind organizaţi în jurul Asociaţiei Sfânta Tatiana Rupea (condusă de profesorul Dorin Baba) şi al Asociaţiei “Sfânta Maria” din Cristian (condusă de Părintele Profesor Dobre Sorin şi preoteasa Roxana Dobre). Ei vor cânta, la Arcul de Triumf, pentru eroii neamului şi pentru România!

Hai la Arcul de Triumf! În 4 august, ora 17, pornim din Piața Charles de Gaulle în Marșul Românilor spre Arcul de Triumf și, mai apoi, spre Piața Victoriei.

Mihai Tîrnoveanu


Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii noastre de cititori de pe pagina de facebook  

Faci un comentariu sau dai un răspuns?