Invitație adresată Ambasadei Ungariei

  Asociația Calea Neamului, în calitate de organizatoare a manifestărilor din data de 4 august, prilejuite de aniversarea a 100 de ani de când Armata Română a eliberat Ungaria de regimul bolșevic instaurat de Bela Kun, a adresat o invitație Excelenței Sale, Domnului Zákonyi Botond, Ambasadorul Republicii Ungaria în România, de a participa la aceste manifestări. Așa cum am stipulat si în invitație, considerăm că participarea domniei sale la aceste evenimente ar fi un bun prilej de exprimare a recunoștinței în numele statului si poporului maghiar, față de ostaşii Armatei Române care şi-au dat viaţa pentru eliberarea poporului maghiar de comunism şi pentru oprirea extinderii acestui regim criminal în întreaga Europă Centrală.

Manifestarea este aprobată de Primăria Municipiului București şi va avea loc duminică, 4 august 2019. La ora 17 se va pleca din Piața Charles de Gaulle spre Arcul de Triumf, unde va avea loc un moment omagial, care include slujba Parastasului pentru eroii Armatei Române, depuneri de coroane de flori, intonare de cântece patriotice, scurte alocuțiuni. Marşul va continua, în mod simbolic, către Piața Victoriei.

Mihai Tîrnoveanu


Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii noastre de cititori de pe pagina de facebook

Faci un comentariu sau dai un răspuns?