Păstrarea identității și valorilor naționale românești este interzisă de Facebook!

 Stefanescu Corina: Asociația Calea Neamului a devenit periculoasă pentru că luptă pentru păstrarea identității si valorilor românești, naționale si pagina ei a fost ștearsă, nu mai există pe Facebook! Mihai Tîrnoveanu, tocmai a fost șters de pe Facebook! Mihai Sorin Tîrnoveanu tocmai a fost blocat pe Facebook! Ne mai trezim si noi puțin? Românește, zik… le este frică pentru că ne păstrăm rădăcinilie! Le este frică de oamenii care luptă pentru România! Capul sus și zâmbetul pe buze! Învingătorii!”

Mihaela Aionesei: Cu părere de rău anunț: contul doctorului Mihai Tîrnoveanu – românul cu „inima tricoloră”, a fost șters de pe facebook – definitiv! Toată neodihna de ani și ani, toată lupta, toate fotografiile, minunatele îndemnuri-povestiri dinaintea evenimentelor și emoțiile de după, toată frumusețea acelor zile care au scris o istorie tricoloră, mai ales la noi în județul Covasna, a fost ștearsă doar cu un simplu click. Și asta după mai multe blocări pentru „încălcarea standardelor”. „Standarde” care ne vor submediocri, supuși, lingăi, lipsiți de atitudine în fața avalanșelor de ofesne și trădări aduse poporului român.

Dacă ai pomenit de țară, trădare, limbă, popor, gata, ești luat în vizor! Așa lucrează cenzura! Legea pumnului băgat în gură celor care nu doar latră, ci trec și la faptă!

Lupta nu-i pierdută! Mergem înainte, frate Mihai! 
În Credință, Dreptate și Adevăr!

Cu tricolorul în mână și în strai popular așa cum ne-ai învățat! Ne vom ridica mai mulți, mai demni, mai hotărâți! Vom continua această cursă în care am pornit toți cei cu inima tricoloră, toți cei care cred că în țara asta se mai poate schimba ceva în bine, chiar dacă totul pare vânare de vânt.

A avea atitudine, uneori este egal cu a câștiga lupta.

A ceda fără luptă este un act la fel de rușinos ca fuga și este sub demnitatea poporului român care a fost mereu la datorie, chiar și atunci când lupta a fost inegală. Este un risc pe care și l-au asumat străbunii noștri din dragoste de Patrie. Exemplu pe care ar trebui să-l urmăm și noi.

Sună desuet, nu-i așa? Chiar patetic, ar spune alții. Ok! Așa desuetă, patetică, vă îndemn pe cei care mai aveți ceva sentimente patriotice, pe cei care ați fost în acțiuni alături de dr. Mihai Tîrnoveanu, și ați rămas, să-l susțineți așa cum vă pricepeți mai bine, pentru ca acest episod să nu-l lase fără vlagă. Să vadă în noi rodul semințelor pe care le-a sădit în inimile noastre în ultimii ani. Să-l ajutăm să se întoarcă plin de încredere și la fel de demn, ferm convins că are pentru cine să ducă această luptă asumată.

Să-i arătăm că nu e singur, ci TOȚI PENTRU UNUL ȘI UNUL PENTRU TOȚI! Doamne ajută!

*Și nu uitați! În 4 august 2019, ora 17.00 ne întâlnim la Arcul de Triumf – București! Pornim în Marș din Piața Charles de Gaulle spre Arcul de Triumf, apoi spre Piața Victoriei. Aniversăm Centenarul intrării Armatei Române în Budapesta și al eliberării Ungariei de comunism. Eveniment organizat de Asoc. Calea Neamului din Brașov cu toate avizările necesare!

Cei care doresc să-i adreseze un cuvânt de încurajare, o pot face pe contuMihai Sorin Tîrnoveanu, blocat și aici pentru câteva zile.”


Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii noastre de cititori de pe pagina de facebook 

Lasă un răspuns