Constantin Toma, primarul orașului Dărmănești face presiuni pentru demolarea Monumentului și a celor 52 de Cruci ale eroilor români, amplasate în primăvara acestui an în Cimitirul Internațional al Eroilor Valea Uzului!

Dacă nu a mers cu strategia privind extremismul românilor din Harghita și Covasna(SIC!), Constantin Toma, primarul orașului Dărmănești face acum presiuni pentru demolarea Monumentului și a celor 52 de Cruci ale eroilor români, amplasate în primăvara acestui an în Cimitirul Internațional al Eroilor Valea Uzului. Iată ce declară redactorul nostru dr. Mihai Sorin Tîrnoveanu:Nu se lasă, merge în continuare cu Dumnezeu înainte!
Constantin Toma, primarul orașului Dărmănești a fost citat astăzi la Poliție în urma a două plângeri făcute de doi cetățeni români de etnie maghiară, privitoare la așa- zisa amplasare ilegală a Monumentului și a Crucilor, ridicate în memoria militarilor români, în Cimitirul Internațional al Eroilor Valea Uzului. Acum nu mai leagă poarta cu lanțuri și lacăte, ca de Ziua Eroilor, au altă ”strategie”, ne reclamă la Poliție… dacă ei cred că ne pot opri astfel să aniversăm Ziua Armatei la Valea Uzului, se înșeală amarnic.
Presiunile pentru demolarea Monumentului și a celor 52 de Cruci pentru Eroii Armatei Române, amplasate în primăvara acestui an în Cimitirul Internațional al Eroilor Valea Uzului, continuă din ce în ce mai acut. Mâine voi relata în acest sens un nou episod, venit dintr-o direcție nebănuită… până una alta, ne vedem pe 25 octombrie, ora 17, la Valea Uzului!
Constantin Toma, primarul orașului Dărmănești, va fi prezent în mijlocul nostru! Doamne ajută!”


Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii noastre de cititori de pe pagina de facebook

Faci un comentariu sau dai un răspuns?