Harta României Mari și tricolorul, la loc de cinste pe o casă renovată de Mitropolia Basarabiei și de voluntari pentru o familie sărmană din Bulboci

“De puțin ajutor și multă voință este nevoie pentru a face fapte bune. Asta ne-au dovedit-o Mitropolia Basarabiei și zeci de voluntari care au construit o casă pentru o familie social-vulnerabilă din satul Bulboci (raionul Soroca), Republica Moldova.”

Zeci de voluntari din România și Republica Moldova au contribuit cu bani, produse sau au pus umărul la reconstrucția casei în care trăiește o familie cu cinci copii”, scrie infoPrut.

“Un preot din Soroca, de la Mitropolia Basarabiei, auzind de caz, a decis să se implice pentru a aduce bucurie în familia greu încercată de viață.” „Ca slujitori ai altarelor,  înaintea cărora creștinii își aduc și bucuriile, dar și necazurile, noi, preoții, suntem primii care auzim despre situații similare cu cea din satul Bulboci. Despre această familie și despre problemele pe care le are am auzit întâmplător de la unul dintre creștinii ce frecventează slujbele din parohia pe care o păstoresc și nu am putut rămâne indiferenți, mai ales că erau și copii la mijloc”, a declarat preotul Sorin Huluță.


Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii noastre de cititori de pe pagina de facebook

Lasă un răspuns