Moderna le va oferi cercetătorilor Harvard acces la tehnologia sa ARN!

Școala medicală de la Harvard va primi o subvenție de 1,2 milioane de dolari de la Moderna (MRNA) pentru a lansa Alianța pentru terapii ARN pentru modularea sistemului imunitar sau ARTiMIS. Acordul va oferi imunologilor Harvard acces la unele materiale științifice ale lui Moderna.

Articol integral aici

Şi o idee de a sumariza mai creativ ce se întâmplă, întreg contextul 5G. Anume:

IoT – incluzând şi telefoanele 5G, sunt infrastructura de colectare de informaţii despre fiecare din noi în parte, din intimitatea zilnică a fiecăruia dintre noi

5G – este mediumul radio necesar transmiterii acestor informaţii în real-time, deci cu viteza şi în volum incremental tot mai mare. Simţirile noastre exprimate în mesaje online, prin social media şi email, prin voice calls analizate şi transcrise, etc, toate sunt colectate pentru urmărire şi CONTROL absolut. De la a colecta până la a influneta viaţa noastră a fiecăruia mai este doar un pas logistic, care după multe aparenţe, pare demult depăşit, însă pe comunităţi mai mici sau pe indivizi singulari.

AI – marele supercomputer inteligent care colectează, procesează şi decide cum şi când să controlleze pe fiecare în porte, că destin individual cât şi colectiv, Dar şi că destin naţional şi geopolitic (Vezi excerpts of Person of Interest to get an idea of what if can be. Sau în Transcendence sau În Time.)

Felicia Milian, IoT via 5G to AI


Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii noastre de cititori de pe pagina de facebook

Faci un comentariu sau dai un răspuns?