Peste 20.200 de semnături pentru petiția privind „pensionarea personalului didactic la vârsta de 57 ani pentru bărbați și respectiv 55 de ani pentru femei”.! MEN tace! LUPTA CONTINUĂ!

La data de 5 noiembrie 2018, Federația EURO EDUCATION a făcut o solicitare scrisă președintelui Camerei Deputaților cu privire la propunerea legislativă a „pensionarii personalului didactic”. Solicitarea a fost făcută în urma inițiativei E.E.F. la data de 30 iunie 2018 pentru soluționarea legislativă privind „pensionarea personalului didactic la vârsta de 57 ani pentru bărbați și respectiv 55 de ani pentru femei”.Această acțiune a profesorilor a fost mediatizată ulterior și de publicațiile  CATCHYREPLICA ONLINE și Șansa News. Se pare însă că domnul președinte al  Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, nu este impresionat de cei peste 20..200 de semnatari până la această oră. Contextul intern nefast și interesele majore ale programului guvernamental reprezintă principalele priorități în acest moment. De aceea, am hotărât să trecem următorul pas al demersului nostru civic. Fostul ministru al Educației Naționale, Ecaterina Andronescu a avut aceiași atitudine sfidătoare și lipsită de respect. Așteptăm instalarea noului ministru să înaintăm petiția din nou!

Reamintim colegilor că nu vom renunța niciodată la acestă propunere legislativă, chiar dacă nu va fi soluționată nici în următoarele zece mandate parlamentare!

  • Este o promisiune solemnă și un drept democratic!

  Argumentele (la această propunere legislativă) pot fi aduse și din partea reprezentanților celor peste 20.200 de semnatari, câți sunt până la această dată. Potrivit comunicatului, echipa EEF cere ca acest proiect legislativ să fie programat pentru sedințele din anul acesta calendaristic. Vom revenii cu informații!

Puteți semna petiția aici


Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii noastre de cititori de pe pagina de facebook


Lasă un răspuns