Războiul timpurilor noastre

Vă recomandăm un articol de excepție scris de publicația Reacționarii. Nu știu nimic despre această publicație, apărută cu aproximativ un an în urmă, dar care oferă un plus de atitudine națională la alternativa globalistă totalitară care postează în politici publice democratice. “De ceva timp, sunt semne că era promovării relativismului moral se cam încheie – dar nu în sensul în care am fi sperat – și nu aș vrea să ajungem să-i ducem dorul.

Ne întoarcem încet la oficializarea unei morale dominante, decretată a fi obiectivă și rațională, cu diferența că de data asta e vorba despre o morală nouă, care o înlocuiește și în bună măsură o inversează pe cea cunoscută până acum.

Ceea ce pe vremuri, în morala tradițională, era Bine, iar apoi, în era relativismului, ajunsese doar o variantă între altele a Binelui, va fi în curând (pentru unii e deja), în neo-morală, “Rău””, informează Reacționarii. Integral aici.

Mă bucur enorm să văd că de la un an la altul, numărul publicațiilor și respectiv al siteurilor se înmulțesc, în ciuda faptului că majoritatea sunt nefinanțate și create din nevoia de a păstra gândurile editorilor nealterate de factori decizionali.

Ioan Constantinescu


Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii noastre de cititori de pe pagina de facebook

Faci un comentariu sau dai un răspuns?