Zi de mare bucurie și simțire românească cu ocazia Concursului Județean de recitare „DIN DRAGOSTE DE NEAM ȘI ȚARĂ”, organizat din inițiativa Asociației „CALEA NEAMULUI”

O zi de mare bucurie și simțire românească a fost astăzi, 28 noiembrie, cu ocazia Concursului Județean de recitare „DIN DRAGOSTE DE NEAM ȘI ȚARĂ”, organizat din inițiativa Asociației „CALEA NEAMULUI”, în parteneriat cu Școala Gimnazială „Octavian Goga” Satu Mare.
Au participat 116 copii din 16 școli din județul Satu Mare, care mai de care mai frumoși, mai talentați și mai bine pregătiți!
Fiecare copil prezent a primit o mini-diplomă de participare cu bandă magnetică, pentru a și-o putea expune unde dorește.
Au fost acordate un număr de 44 premii, mențiuni și premii speciale, dar toți copiii sunt de fapt câștigători.
Felicitări cadrelor didactice care s-au implicat în pregătirea lor și, desigur, părinților care i-au înzestrat cu frumoase costume populare românești.
Mulțumim comitetului de organizare de la Școala Gimnazială „Octavian Goga”, doamnei director Corina Chindriș, doamnelor coordonatoare de proiect Florina Cheregi, Dorina Dărăban și Adina Brutler, dar și membrilor celor 3 jurii !
Și nu în ultimul rând, mulțumim Andreei Stanciu, creatoarea diplomelor și fotograful oficial al evenimentului.
LA MULȚI ANI, ROMÂNIA! ????????❤️
LA MULȚI ANI, ROMÂNI DE PRETUTINDENI!
SLAVĂ LUI DUMNEZEU PENTRU TOATE!

Corina Stanciu


Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii noastre de cititori de pe pagina de facebook

Faci un comentariu sau dai un răspuns?