Campanie socială pentru mediul rural! Parohia Ploștina, județul Gorj a fost selectată pentru campania socială „Dăruind vei dobândi!”

 EURO EDUCATION FEDERATION, Regiunea Oltenia a lansat astăzi o nouă campanie socială pentru mediul rural intitulată „Dăruind vei dobândi!” . Campania a avut ca zonă de acțiune mediul defavorizat din comunele şi satele județului Gorj pe tot parcursul anului 2019 și este la a IV a ediție. Menţionăm că echipa noastră a dispus de toate informaţiile necesare în urma investigaţiilor făcute, cu privire la locaţiile familiilor cu probleme sociale. Anul acesta a fost selectată localitatea Ploștina, județul Gorj pentru această inițiativă de sărbători, după ce anul trecut zeci de familii din localitățile Preajba, Botorogi, Romanești și Iezureni au beneficiat de sprijinul elevilor de la Liceul de Arte „C-tin Brăiloiu”. 

Alimentele vor fi donate Parohiei Ploștina, reprezentată de preot Ion Bivolu, ca de fiecare dată, singura instituție capabilă să sprijine acțiunile „micuților creștini” ai echipei noastre. Campania socială „Dăruind vei dobândi!” va continua pe tot parcursul anului 2019, întocmai ca și în anul trecut, vizând și alte localități ale Olteniei. Mulțumim partenerilor noștri și, în mod special elevilor și profesorilor Liceului de Arte „C-tin Brăiloiu .

  • Cei care vor să sprijine această inițiativă sunt rugați să sune la la telefon: 0728353441 sau 0767412063

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii noastre de cititori de pe pagina de facebook

Faci un comentariu sau dai un răspuns?