Eveniment de mare Duh Românesc la Brașov. Astăzi, ora 18, la Sala Reduta!

Pentru Doamna Aspazia Oțel Petrescu, pentru Domnul Nicolae Purcărea, pentru evocarea Memoriei lor, vin la Brașov Starețul Mănăstirii Petru Vodă, Hariton Negrea, împreună cu Monahul Filotheu Bălan, Părintele Valerian Pâslaru (Dragoș Pâslaru), Părintele Mihail Bobârnat (Schitul Chipăr) și doamna Maria Trifan, fiica lui Traian Trifan, îndrumătorul Sfinților din Închisori.

Este posibil ca imaginea să conţină: 1 persoană, stând în picioare

Manifestarea este organizată de Centrul Rezistenței Anticomuniste. Felicitări Florin Palas pentru tot efortul depus în acest sens, pentru Lupta dusă în Duhul Libertății de a fi Român, Ideal pentru care și-au sacrificat cu bucurie anii tinereții Mărturisitorii temnițelor comuniste, Ideal căruia și-au dedicat întreaga viață. Lupta lor ne este exemplu viu, ne dă nouă certitudinea că Drumul Neamului Românesc este de la Pământ către Cer. Această Cale nu poate fi frântă, căci Hristos a Biruit întunericul prin Lumina Învierii. Cei care au urmat-o nu au putut fi răpuși nici de viclenie și nici de durere.

Este posibil ca imaginea să conţină: 2 persoane, oameni stând jos şi interior

Pe 9 decembrie Reduta va fi plină de românii ce se adună pentru a asculta un Cuvânt: lăsați în urmă deznădejdea și priviți spre cei care au Biruit!


Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii noastre de cititori de pe pagina de facebook 

Faci un comentariu sau dai un răspuns?