Pentru Victorie și Glorie! Fiți Suporteri pentru Bobocii Tricolori din Satu-Mare!

Tirnoveanu

Haideți fraților, dați-ne o mână de ajutor!
Încurajăm copiii din Ardeal să facă sport în culorile Naționalei!
Gruparea Grai Străbun, condusă de Ovidiu Iulian și Calea Neamului Filiala Satu-Mare dăruiesc echipament sportiv (treninguri complete) în culorile Naționalei de Fotbal a României, elevilor români ai Școlii Gimnaziale Octavian Goga din Satu Mare. Echipamentele vor fi cumpărate de la Federația Română de Fotbal, fiind de o calitate foarte bună și la un preț de discount (135 lei pentru cei mici și 270 lei pentru cei mari) și vor ajunge la 50 de copii. Încercăm deasemenea pe 31 martie când joacă Naționala de tineret la Craiova să-i ducem la meci, să simtă pe stadion cum bate Inima Românească pentru Victorie și Glorie!

Fondurile le strângem în contul Asociației Calea Neamului, BRD: RO 62BRDE080SV52855930800, Asociația Calea Neamului (pentru euro se adauga la cont SWIFT BRDEROBU si adresa băncii: Poienelor, nr.2, bl.211. Brașov).

Avem nevoie de copii dezghețați, sănătoși, care să mai lase tableta sau telefonul (măcar din când în când), să știe să dea cu piciorul într-o minge, să joace tenis, baschet, volei, să alerge, să facă sport, într-un cuvânt. Dacă fac mișcare și în culorile Naționalei, cu atât mai bine.
Haideți să-i susținem!
Hai Româniaaaaaaa!!!!!!!


Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii noastre de cititori de pe pagina de facebook

Faci un comentariu sau dai un răspuns?