ATAC FĂRĂ PRECEDENT: președintele fundației maghiare Szekler Monitor din Harghita cere Primăriei Capitalei, Jandarmeriei și Poliției SĂ INTERZICĂ MANIFESTAREA din 23 februarie, ora 16,30!

Nu dăm niciun pas înapoi! Îi chemăm pe români să ne sprijine!
ATAC FĂRĂ PRECEDENT: președintele fundației maghiare Szekler Monitor din Harghita cere Primăriei Capitalei, Jandarmeriei și Poliției SĂ INTERZICĂ MANIFESTAREA din 23 februarie, ora 16,30 (Cotroceni, Statuia Leul) prilejuită de deplasarea delegației comune a Forumului Civic al Românilor din Covasna, Harghita, Mureș și Asociației Calea Neamului la Palatul Cotroceni, pentru a depune la administrația prezidențială o petiție prin care îi solicită Președintelui României să nu promulge Legea Codului Administrativ prin care limba maghiară devine a doua limbă oficială în statul român.

Demersul fundației maghiare către Primăria București a fost trimis și către agențiile de presă românești și maghiare, inclusiv către Mesagerul de Covasna, probabil pentru a-i intimida pe românii din Covasna să ni se alăture. Oare cum cred ei că ne pot opri să ne exprimăm liber opiniile? Se cred pe timpurile de tristă amintire stalinistă ale Regiunii Autonome Maghiare, sau și mai înainte, în vremea cruntă a Dictatului de la Viena?
Îi anunțăm pe toți cei care într-un fel sau în altul vor să ne oprească, că nu vor reuși. Fiecare lovitură o vom primi fără să răspundem în niciun fel la provocări. Noi avem drumul nostru, de afirmare PAȘNICĂ a Identității Naționale Românești.
Avem o singură Credință, cea Ortodoxă, un singur Steag, cel Tricolor Românesc și-o singură Cale, Calea Neamului. În sufletul nostru este Mihai Eminescu.
Împreună mergem cu Dumnezeu înainte pentru Biruința Neamului Românesc!

Mihai Tîrnoveanu


Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii noastre de cititori de pe pagina de facebook

Faci un comentariu sau dai un răspuns?