Virusul panicii ne bagă în faliment moral și economic iar bolșevicii noul virus stau să numere creștinii la intrarea în biserici: mai mult de 100 nu au voie. Raed Arafat face legea în România, bine am mai ajuns. Nu se mai îmbrățișează frate cu frate, nu-și mai dau mâna oamenii iar unii aleargă cu trotinetele și măștile pe față spre supermarketuri să-și facă provizii. Din nou românii din țară se învrăjbesc cu cei din diaspora din nou faliile urii sapă adânc în acest popor debusolat de televiziuni, principalele canale ale falimentului nostru de 30 de ani încoace. Se experimentează reeducarea prin frică care ne face să acceptăm o nouă formă de totalitarism. Depinde de noi cum vom trece acest examen, care va fi reacția noastră la acest experiment.

Este posibil ca imaginea să conţină: unul sau mai mulţi oameni, oameni în picioare, pălărie şi în aer liber


Una este să iei măsuri firești pentru stoparea răspândirii acestui virus, comparabil cu cel al gripei obișnuite, alta este sa blochezi o țară întreagă și așa șubrezită de o clasă politică care nu știe să facă politica națională.
Oameni buni, opriți postul de știri, cel mai periculos virus inventat pentru declanșarea crizelor și manipularea popoarelor.
Eu unul, voi da mâna și mă voi îmbrățișa cu oricare român care alege să fie liber și-l voi lua cu mine la Biserica să sărutăm împreună aceiași Icoană.
Îndrăzniți, lanțurile fricii vor cădea rupte la picioarele voastre. Se apropie Sfintele Sărbători ale Paștelui, nu uitați, acum 2000 de ani Hristos a Înviat dăruindu-ne BIRUINȚA!


Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii noastre de cititori de pe pagina de facebook

Lasă un răspuns