Exclusiv! Sfaturi inedite pentru “STAREA DE URGENȚĂ”!

“La televizor trebuie să apară la fel de des cum apar reclamele la mâncare şi medicamentele informaţii cu privire la conținutul vaccinurilor.”

  • “Universul este moral. Atât TIMP cât suntem morali, susținerea primită va fii pe măsura INTENŢIILOR NOASTRE.”
  • “Cum să faci educaţie prin media, când aparţine persoanelor vândute? Până în prezent s- a hotărât un demers viabil, care să aibă şi succes?”
  • “Atunci singura variantă este da fie citaţi la tribunal şi vin singure televiziunile. Facem educaţie prin procese. Procese televizate aducem acolo profesioniştii şi îi mai acuzăm şi de dezinformare.”
  • “Fiecare persoană care a instigat la vaccinare şi încă obligatorie e bine să fie aduse în fața instanței de fapt în fața poporului, şi le facem acolo educației lor, în fața tuturor.”
  • “Trebuie să ajungem să discutăm cu persoanele de decizie din ţara asta în legătură cu vaccinarea obligatorie şi să apelăm la dramul de conştiinţă pe care îl mai au! Putem încerca la televiziunea 6 Tv, Inedit TV, poate și Nasul… ei par deschişi pentru astfel de discuţii, trebuie pregătit un material.”

Citate online transmise redacției noastre


Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii noastre de cititori de pe pagina de facebook

Author: Departament media

O inițiativă civică fără personalitate juridică și independentă de orice partid politic. Contact: magazincritic2007@gmail.com

Lasă un răspuns