Cumpără PRODUSE ROMÂNEȘTI DE LA PRODUCĂTORI ROMÂNI!

Țin în mână trei mere românești cumpărate de mine azi de la un producător român. Sunt golden, florina și ionatan (de la stânga la dreapta). Sunt dulci ca mierea, gustoase și sănătoase. Din păcate, cu fiecare zi ce trece, cresc șansele ca ele să dispară de pe piață, pentru că autoritățile vor să închidă piețele unde sunt majoritatea producătorilor români. Vorba aia: e mai periculos un loc în aer liber decât un spațiu închis, nu?

Este posibil ca imaginea să conţină: mâncare

Dau aceste mere cu mare drag și încredere copiilor mei, sunt mult, mult, peste orice măr polonez sau italian din hypermarketuri. Dragi prieteni, producătorul – doamna Corina Filip din Prigoria, județul Gorj – poate fi găsită în Piața Mare din Târgu Jiu, în spate. Dacă doriți pentru acasă, doamna ar fi dispusă să facă livrări. Numărul ei de telefon este 0743 370 630.

Vă implor, cumpărați de la producătorii români. Sigur găsiți și prin apropierea orașului în care locuiți: această criză, coroborată cu trădarea politicienilor de la putere, va distruge și ce-a mai rămas din producătorii autohtoni, care nu au acces la supermarketuri și hypermarketuri, pentru că…Europa.

Vă rog să nu le umflăm buzunarele retailerilor străini, care scot banii din țară, ci să-i dăm – pe cât este posibil – celor care produc aici, celor care investesc aici și fac posibil un viitor sănătos, din punct de vedere alimentar, aici.

Cumpără PRODUSE ROMÂNEȘTI DE LA PRODUCĂTORI ROMÂNI!

Mulțumesc

Mihai Șomănescu


Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii noastre de cititori de pe pagina de facebook

Faci un comentariu sau dai un răspuns?