Aeroporturi din țară aglomerate spre afară

În plină pandemie de coronavirus astazi a plecat spre Germania o aeronava cu 150 locuri. Potrivit reprezentanților AIS din Sibiu, aeronava are capacitate de 150 de locuri.
“Astăzi a fost operat un zbor charter de către compania Eurowings cu destinația Dusseldorf. Aeronava A319 cu o capacitate de 150 locuri a decolat la ora 12.10”, a precizat Alexandra Păcurar, purtătorul de cuvânt al Aeroportului.

Zeci de botoșăneni s-au prezentat, azi, pe Aeroportul Internațional din Iași pentru a se îmbarca într-un avion cu destinația Berlin. Oamenii au fost aduși la aeroport cu autocarele puse la dispoziție de firma germană care i-a chemat la muncă.

A fost o singură cursă de acest fel, azi, și nu s-au luat măsuri deosebite, au mai spus autoritățile locale. Mai mult, reprezentanții Inspectoratului de Poliție Iași au spus că nu au fost solicitați pentru a interveni pentru că nu au existat incidente. Mâine sunt programate alte trei zboruri cu decolare la: 14:30 BlueAir, 16:30 SunExpress și 17:20 Eurowings, toate spre Germania.

Asta înseamnă să fii colonie, e o imagine de manual: legile se aplică pentru sclavi, dar nu și atunci când aduc atingere intereselor metropolei. Organele statului, altminteri scrofuloase în respectarea distanțării sociale, impuse prin draconice “ordonanțe militare”, acum sunt depășite, pentru că nu mai este vorba despre statul vasal care i-a recrutat și pe care îl slujesc, ci despre imperiu, iar imperiul, o știm cumva cu toții, oricât de greu ne-ar fi să o recunoaștem, e deasupra tuturor sclavilor de la periferia sa numită România. Dictează peste lege: are nevoie de sclavi. Iar colonia îi furnizează sclavi. Benevoli, supuși, ascultători, chiar fericiți cu statutul lor și al țării lor, care pot încălca orice lege a coloniei în numele imperiului. Aici am fost aduși. Măcar dacă am conștientiza, dar nici asta nu permite imperiul, a cărui propagandă reușește să prezinte totul în favoarea sa. Chiar și această imagine!..

Este posibil ca imaginea să conţină: unul sau mai mulţi oameni şi oameni în picioare

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii noastre de cititori de pe pagina de facebook

Faci un comentariu sau dai un răspuns?