SCHEMELE PUTERII

Nu există regim perfect. Cum se recunoaşte un troll sau o mass media aservita politic? după faptul că nu recunoaşte atât aspectele pozitive, cât şi cele negative ale unui regim, sau le recunoaşte doar pe cele pozitive, în condiţiile în care slujeşte regimul.

Dacă ne uităm la peisajul politic românesc din ultimii 30 de ani, vom vedea că fiecare regim politic a avut în spate un personaj care a dictat din umbră prin interpuşi guvernarea ţării.

Aşa a făcut Ion Iliescu prin Năstase, Roman şi toţi care au aservit prin presa şi legi sistemul.

Aşa a făcut Traian Băsescu, prin Boc, Udrea şi tot alaiul PDL.

Aşa a făcut şi Dragnea prin Grindeanu, Dancila, Tudose şi toată gaşca psd-ista care trăgea în tandem.

Aşa a făcut şi face şi Klaus Iohannis prin Kovesi, Hellvig, Tzesari sau prin Orban cu tot alaiul de miniştri. Orice regim are marionetă şi păpuşarul din spate.

Totul nu este decât spălare pe creier prin mass media. La mijloc este prins în incapacitatea de a replică cetăţeanul ale cărui drepturi sunt încălcate în picioare.

Asta ni s-a inoculat cu diaspora şi cozile de votanţi pe care Klaus Iohannis le-a vizitat în comunităţile din ţările respective pentru a le aservi. Bineînţeles plimbări şi vizite pe spatele poporului român. Nu a fost decât un profit de situaţia şi starea de nemulţumire a poporului pe care orice regim o transformă în crezul său de manifest pentru a veni la putere.

Să nu mai vorbim de trolii de la proteste, atât psd-isti cât şi pnl-isti sau usr-isti (Dide, Malin Bot, galerii fotbaliste etc), posibil unii dintre ei sub acoperire SRI. Dar în momentul în care un regim ajunge la putere devine incapabil să reacţioneze, pentru că se pune în situaţia vechiului regim în care a lovit. A folosit şi a învăţat aceeaşi stratagemă. Din victima, ajunge la un moment dat călău. Totul pentru putere, avere şi pentru orgolii.

Eclar ca trăim vremuri în care se vor schimba multe. Prea mulţi dubioşi, prea mulţi aserviţi politic, o mass media politizată integral.

Mai rămâne speranţă, mai rămâne în picioare punctul 8 de la Timişoara.


Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii noastre de cititori de pe pagina de facebookP

Author: Departament media

O inițiativă civică fără personalitate juridică și independentă de orice partid politic. Contact: magazincritic2007@gmail.com

Lasă un răspuns