Imagini ŞOCANTE. Zeci de hunedoreni, pe străzi înainte de Înviere. Poliția a scos armanentul.

Hunedoara

AZI ÎN HUNEDOARA, MÂINE ÎN TOATĂ ȚARA!

În imaginile publicate pe internet se poate vedea cum mai multe maşini de poliţie au venit într-un cartier din Hunedoara. Poliţiştii au fost însă nevoiţi să se retragă din faţa mulţimii agresive. Câteva maşini au fost vandalizate, se poate vedea în imagini cum este ruptă o oglindă şi cum un cetăţean încearcă să spargă geamul unei maşini de poliţie.

Trei dintre persoanele care au luat parte la aceste incidente au fost deja reținute și sunt conduse la sediul poliției urmând a fi audiate cu privire la comiterea infracțiunilor de ultraj tulburarea ordinii și liniștii publice și distrugere (întrucât două dintre autospecialele de poliție au fost avariate în cursul intervenției).

Două autospeciale ale Poliției au fost avariate, 3 persoane au fost reținute.

Bogdan Nitu, purtator de cuvant IPJ Hunedoara:

“Poliţiştii efectuau un control şi au identificat un hunedorean sub influenţa băuturilor alcoolice şi care nu avea documente. El a fost introdus în autospeciala de poliţie pentru că era deosebit de violent, moment în care cei aflaţi la faţa locului s-au manifestat violent. Trei dintre persoane au fost conduse la sediu pentru a fi audiate pentru ultraj, distrugere şi tulburarea liniştii publice.”

Autoarea înregistrării video susține că poliția a intrat în forță după ce iubitul prietenei sale a fost oprit de un echipaj pentru că nu avea declarația pe propria răspundere asupra sa. Familia bărbatului ar fi intervenit în ajutorul lui și a izbucnit un scandal cu agenții. Autoarea videoului spune că familia s-a retras în casă, iar atunci au intervenit în forță polițiștii, în apartament.

Înregistrarea video de aproximativ 30 de secunde, care a fost postată pe Facebook, a fost filmată într-un apartament din Hunedoara.

Poliția este la ușă și pătrunde în forță în locuință. Pe ușă poate fi văzut înarmat un agent ținând pistolul în mână.

”Culcat! Culcat! Culcat!”, strigă polițiștii.

O persoană este pusă la pământ și imobilizată.

”Stai, că acum v-am filmat! Dați cu spray?”, se aude strigând o femeie.

Situaţia a revenit la normal, în zonă sunt forţe de poliţie şi jandarmi. Toţi cei implicaţi în acest eveniment urmează să fie identificaţi şi traşi la răspundere”, a declarat purtătorul de cuvânt la Realitatea PLUS.


Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii noastre de cititori de pe pagina de facebook

Faci un comentariu sau dai un răspuns?