Se cere arestarea lui Anthony Fauci și a lui Bill Gates

Dr. Buttar, Shiva şi Mikovits cer arestarea dr. Anthony Fauci, în timp ce criza continuă să zdrobească economia preşedintelui Trump. Cererea de arestare a doctorului Fauci s-a amplificat în rândul americanilor, milioane de oameni au rămas fără loc de muncă, iar economia este în cădere.

Dr Judy Mikovits a lucrat direct cu Dr Fauci in timpul pandemiei de HIV. Acesta a provocat un scandal care a blocat-o pe Judy Mikovits și milioane de oameni nu au mai putut fi salvate. Dezvăluiri șocante din interiorul OMS, față de care Mikovitz nu are niciun dubiu că Anthony Fauci trebuie pus sub acuzație. Și protestele din mai multe state americane au avut ca țintă atât pe Bill Gates cât și pe Anthony Fauci.

arestarea lui Anthony Fauci și a lui Bill Gates

Mulţi îi arătă cu degetul pe dr. Fauci şi pe Bill Gates ca fiind singurii vinovaţi, din cauza datelor greşite prezentate în mod repetat despre pandemie. Toţi doctorii întrebaţi despre părerea lor despre pandemie au un lucru în comun: vor să îl vadă pe Fauci după gratii.

Cum a stiut ca in 2019-2020 va fi avut loc o pandemie?

În deschiderea unui interviu buzfeed din 2015, dr Buttar discuta despre cum crede că medicul [Fauci] a obţinut moratoriu prin transferarea a 3,7 milioane de dolari ai contribuabililor americani în laboratorul wuhan, pentru testare. Buttar susţine că fauci a încălcat legea, deoarece a susţinut testele care au condus la apariţia covid 19 În 2017 a fost anunţat că în perioada de faţă urma să apară o pandemie. Cum a ştiut că în 2019-2020 va fi avut loc o pandemie?

Planul unor minți bolnave:


Când Buttar a fost intrebat daca dr Fauci este direct vinovat pentru pandemie, acesta a afirmat ca doctorul a incalcat o multitudine de legi, a lucrat impotriva guvernului, a avut o pozitie inalta in INS si totusi a incalcat legea in incercarea de a finanta un lucru care ar putea pune in pericol lumea. A spus ca concedierea dr Fauci este cel mai dragut lucru care ar putea sa i se intample. #Manipulare, frică: s-au scurs informații devastatoare și în Europa! Sebastian Kurz surprins când sugerează să să se utilizeze frica- citește aici!#Și politicienii demască:#Vittorio Sgarbi în Parlament: „dictatura falșilor oameni de știință … sicriul democrației”Sara Cunial rupe -live- decretele stării de urgență:#„Am fost spionați, subjugați, tratați ca niște infractori de un guvern, care în două luni ne-a distrus drepturile fundamentale, naturale și constituționale”


In aprilie, cand doctorul Shiva a participat la un interviu, a precizat ca prin conducerea unei organizatii longevive si cunoscute, doctorul a promovat ideea unui sistem imunitar foarte slabit, pentru a pacali oamenii necunoscatori ca pot fi atacati imediat de orice virus. Numărul deceselor este fals! Specialiștii vin să confirme declarațiile medicilor Rashid, Shiva și Mikovits. Din câteva sute de cercetători care susțin că virusul nu este mai mult decât o gripă, aici alăturăm câteva declarații ale unor specialiști de talie mondială: 1. Francesco Le Foche, imunolog-infectolog la spitalul Umberto I din Roma- virusul se stinge singur2. Dr. Joel Kettner este profesor de Chirurgie și Sănătate Publica la Universitatea Manitoba, fost Director de Sănătate Publică și Director Medical al Centrului Internațional pentru Boli Infecțioase – am văzut 30 de pandemii, una în fiecare an. Se numesc gripe!3. Dr. Annie Bukacek a tras un semnal de alarmă asupra numărului fals de deceseUpdate: Organizația Mondială a Sănătății susține că, în realitate, cea mai indicată soluție în combaterea pandemiei ar fi fost calea „fără restricții”, aplicată de către Suedia în tot acest timp. Click pentru detalii!

2000 de doctori de pe tot globul au semnat petitia pentru concedierea doctorului Fauci

Acesta -FAUCI-s-a bazat pe relatiile bune cu organizatii precum cdc, INS, OMS si cu Bill Gates si sotii Clinton. Gates, Zuckerberg si Clinton Global Initiative vorbesc in continuu despre vaccinuri, pentru a speria populatia care, in urmatorul val al pandemiei si al gripei, sa accepte imediat implantul de cipuri. Dr Judy Mikovits a lucrat direct cu dr Fauci in timpul pandemiei de HIV si prezinta paralele terifiante intre situatia de atunci si cea de acum. Judy Mikovits spune ca in timpul unui studiu de laborator pentru virusul HIV, a lucrat cu dr Frank Rosetti. Cand acesta era plecat din oras, dr Fauci a sunat si a cerut o copie a unui act confidential. La telefon a raspuns dr mikovits, care a refuzat sa ii ofere copia.

Se cere arestarea lui Anthony Fauci și a lui Bill Gates

Dr Fauci a amenintat-o pe Mikovits cu concedierea pe motiv de insubordonare. Din cauza scandalului pe care dr Fauci l-a provocat pentru ca nu a obtinut copia actului, diagnosticul pentru HIV si terapia sistemului imunitar au fost intarziate, lucruri care ar fi putut opri raspandirea virusului. Milioane de vieti ar fi putut fi salvate. Dr.Judy Mikovits este sigura ca doctorul Fauci ar trebui pus sub acuzatie.Traducere: Lorena Iordache, interpretare și editare: Cristi IordacheSurse: NEW HUMAN NEW EARTH COMMUNITIES, BIT CHUTE, The next news network


Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii noastre de cititori de pe pagina de facebook

Faci un comentariu sau dai un răspuns?