REVOLTE în lume împotriva Lockdown COVID-19 – PARTEA XII

Toate democrațiile se pot transforma în dictaturi, dar nu printr-o lovitură de stat. Oamenii ajung să își jertfească democrația unui dictator, indiferent dacă este Iulius Cezar, Napoleon ori Adolf Hitler. În cele din urmă, populația se obișnuiește cu această idee.” (George Lucas)

Puterea nu este un mijloc, ci un scop. Nimeni nu clădește o dictatură pentru a salva o revoluție; oricine face o revoluție are scopul de a instaura o dictatură.“(George Orwell)

All democracies can be transformed into dictatorships, but not through a coup. People end up sacrificing their democracy to a dictator, whether it’s Julius Caesar, Napoleon or Adolf Hitler. Eventually, the population gets used to this idea. ” (George Lucas)

Power is not a means, but an end. No one builds a dictatorship to save a revolution; anyone who makes a revolution has the goal of establishing a dictatorship.” (George Orwell)

GERMANIA

POLONIA

OLANDA

USA

https://www.youtube.com/watch?v=_aQmFyvm9FU

SLOVENIA

UK

https://www.youtube.com/watch?v=_S4A-EWGlWw

TURCIA

LIBAN


Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii noastre de cititori de pe pagina de facebook

Lasă un răspuns