“Diavolul este politic corect”

Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.

Activitatea restaurantelor este permisă. În restaurante este permisă gătirea bucatelor, cu condiţia ca ele să fie mâncate doar de bucătari. De asemenea, este permisă activitatea firmelor de taxi. Maşinile firmelor de taxi au dreptul să se deplaseze pe străzi, cu condiţia ca în maşină să se afle doar şoferul. Cam aşa sună permisiunea de a sluji liturghia la care se împărtăşeşte doar preotul. Găsiţi şi alte “permisiuni” absurde, dar care sună perfect legal şi conform limbii de lemn a noilor directive. Autorii celor mai bune “permisiuni” fictive vor câştiga un exemplar din nouă ediţie a romanului “Diavolul este politic corect” şi un exemplar din romanul “Audienţă la un demon mut”. Start joc!

***

“Diavolul este politic corect” a apărut în engleză și poate fi găsit pe Amazon. Pînă acum, romanul a apărut și în Germania. O carte scrisă cu mai bine de 10 ani în urmă, cînd discuțiile despre eliminarea din societate a persoanelor care ating vîrsta de 65 de ani păreau aberante. Deoarece eu am zis ce am avut de zis atunci, prin acest roman, acum îmi cer dreptul să tac.
Hristos a înviat!

Savatie Baștovoi


Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii noastre de cititori de pe pagina de facebook

Lasă un răspuns