STARE DE URGENŢĂ! Ultimatum dat partidelor parlamentare ale României pentru redeschiderea bisericilor creştine!

Domnilor parlamentari, aţi fost aleşi de electorat să reprezentaţi inclusiv drepturile religioase ale românilor! În perioada de izolare creată de “situaţia de urgenţă”, drepturile creştinilor au fost încălcate în repetate rânduri de ordonanţele militare discriminatorii. Am sperat până în ultima clipă că respectul domniilor voastre pentru creştini este mai presus de orice, ţinând cont de fondul spiritual al poporului român, ca să nu mai subliniez procentual numărul membrilor.

Acest mesaj este un ultimatum dat PARLAMENTULUI ROMÂNIEI pentru redeschiderea bisericilor creştine şi alinierea lor la regulile impuse celorlalte instituţii cu spaţii închise. De asemenea, imixtiunea în orice normă dogmatică creştină va fi sancţionată drastic de “electoratul nostru”. În caz contrar, doar organizaţia noastră, alături de alte organizaţii partenere, vă asigură un minus de cel puţin 15% din electoratul avut până acum de domniile voastre la alegerile parlamentare. Să fiţi convinşi că cei ce nu v-au informat până acum despre asta, vor contribui tacit cu un procent considerabil la ridicarea altor partide parlamentare. DUMNEZEU SĂ VĂ LUMINEZE MINŢILE! AMIN!


Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii noastre de cititori de pe pagina de facebook

Faci un comentariu sau dai un răspuns?