Vasile Bănescu, despre educația sexuală obligatorie: O materie inutilă și nocivă!

Materia ce se dorește a fi predată obligatoriu în cadrul orei de educație sexuală este una inutilă și nocivă, a spus purtătorul de cuvânt al Patriarhiei Române, Vasile Bănescu, pentru emisiunea „Universul Credinței” de la Televiziunea Română, informează Active News.

Acesta a afirmat că materia este una „profund ideologizată”. „Ce înseamnă lucrul acesta? Înseamnă că în conținuturile ei, adresate unor vârste, unor categorii de vârste extrem de fragede, de la 4 ani până la 6 ani de exemplu, dar într-un document, de altfel detestabil al Organizației Mondiale a Sănătății, pe care o să-l invoc puțin mai târziu, există inclusiv grupa de vârstă 0-4 ani. Pentru aceste categorii de vârstă care sunt legate în mod substanțial, concret de ceea ce numim inocență, de ceea ce trebuie păstrat până la o vârstă care aduce după sine alte provocări, aceste conținuturi sunt ideologizate. În ce sens? Observăm că în alte țări se predă ideologia de gen, o ideologie aberantă, o ideologie pură care propune în mod malformator ideea că genul nu coincide cu sexul provenit din naștere, că genul este interschimbabil, că un băiețel se poate trezi că vrea să devină fată și că trebuie să fie numit astfel sau viceversa”, a declarat el. Integral aici.


Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii noastre de cititori de pe pagina de facebook

Lasă un răspuns