Elon Musk ne promite ca în 5 – 10 ani va face un cip ce va fi implantat în creier

Neuralink-cerebro-computadoras

Prin intermediul Neuralink, Elon Musk susține că vrea să salveze rasa umană. Ideea din spatele acestui proiect o reprezintă implantarea unui cip în creierul uman. Acest cip ar trebui să-ți ofere inteligența digitală necesară pentru a progresa dincolo de limitele inteligenței biologice. Asta înseamnă că vom încorpora inteligența artificială în corpuri și în minți.

Musk spune că, în lipsa unei măsuri atât de dramatice, umanitatea va pieri. Acesta susține că firma sa va avea abilitatea de a vindeca boli precum demența și paralizia. Neuralink a propus o ”interfață electrod-neuron la nivel micro”, care ar ajuta în aceste privințe. Totuși, de la implantarea electrozilor în creier și până la vindecarea leziunilor nervilor din coloană, e o distanță foarte mare, pe care compania vrea să o acopere prin intermediul cipului.

Elon Musk argumentează că noi, ca oameni, suntem deja atașați, mai puțin fizic, de telefoane, iar asta ne face un fel de cyborgi. Cipul ne-ar ajuta să avem acces la informațiile care contează mult mai repede decât o face telefonul.

”Cât de inteligent ești în mod normal și cu cât ești mai inteligent când ai telefonul în mână? Ești cu foarte mult mai inteligent în situația a doua”, spune Musk, care arată că ”poți răspunde la cam orice întrebare instant, videoul are poze și videoclipuri, îți amintește exact orice ai nevoie.” Musk continuă și spune că suntem deja cyborgi, doar că rata de transfer a datelor e extrem de lentă.

Musk compară rata actuală de transfer a datelor cu cea a unui pai prin care curge lichid și spune că un cip implantat în creier ne-ar putea oferi o lățime de bandă echivalentă cu cea a unui fluviu.

Elon Musk, miliardarul care deţine companiile Tesla şi SpaceX, lucrează la o tehnologie care va permite oamenilor să nu mai aibă nevoie de vorbire pentru a comunica între ei. Totul va fi ca în filmul Matrix, spune Musk.

Antreprenorul miliardar Elon Musk a declarat că lucrează la o tehnologie datorită căreia, în doar cinci ani, limbajul uman ar putea deveni perimat, relatează The Independent. CEO-ul companiilor Tesla şi SpaceX a făcut această predicţie pentru podcastul Joe Rogan Experience, în cadrul unei discuţii pe tema companiei sale de neurotehnologie, Neuralink.

Musk şi-a exprimat speranţa că firma sa de neurotehnologie va reuşi să conecteze un dispozitiv Neuralink la un creier uman, pentru prima dată, anul viitor. Cipul, alimentat de baterie, va fi implantat în craniu, iar electrozii asociaţi vor fi introduşi în creier „cu foarte multă atenţie”.

„Poate fi inserat oriunde în creier, deci ar putea fi ceva care ar ajuta la vindecarea problemelor de vedere”, a spus Musk. „În principiu, poate rezolva aproape orice este în neregulă cu creierul”, a adăugat antreprenorul.

Totul va deveni ca în „The Matrix”, crede Elon Musk

Deşi dispozitivele din primă generaţie se vor concentra pe tratarea leziunilor cerebrale şi a tulburărilor, Musk a spus că, ulterior, acestea vor fi capabile de mult mai mult.

„Nu va trebui să vorbiţi”, a spus Musk, adaugând că vom putea face totuşi acest lucru „din motive sentimentale”. „Veţi putea comunica foarte repede şi cu mult mai multă precizie… Nu sunt sigur ce se va întâmpla cu limba. Într-o situaţie de genul acesta cred că ar fi ca în „The Matrix”. Vrei să vorbeşti într-o altă limbă? Nicio problemă, doar descarci programul”.

Întrebat cât timp va trece până când compania sa va dezvolta tehnologia suficient de mult pentru ca acest lucru să devină realitate, Musk a estimat că între cinci şi zece ani, „dacă dezvoltarea continuă să accelereze”, scrie Agerpres.

Musk a anunţat în 2017 înfiinţarea proiectului Neuralink ce vizează dezvoltarea unei interfeţe ce leagă creierul de computer, cu aplicabilitate în mai multe domenii. În vara anului trecut, Musk a anunţat, că proiectul Neuralink ar putea fi testat pentru prima dată pe oameni în acest an. „Putem realiza o interfaţă creier-maşină completă”, a declarat el în cadrul unui eveniment organizat la Academia de Ştiinşe din California unde miliardarul şi membrii echipei Neuralink au susţinut o prezentare a stadiului în care se afla cercetarea lor. Proiectul poate „realiza un fel de simbioză cu inteligenţa artificială”, a precizat Musk.

Reporter: Trăim în era roboţilor?

Newton Howard – director laborator MIT: Trăim în era creierului.

Reporter: Creier uman sau artificial?

Newton Howard – director laborator MIT: Creierul uman. Creierul uman e frontiera pe care abia începem să o înţelegem, în ciuda cantităţii de informaţii pe care le avem deja.

Reporter: Deci creierul nostru va trăi mai mult și o persoana de 90 de ani va gândi ca o persoană tânără?

Newton Howard – director laborator MIT: Este foarte posibil, pentru că posibilitatea de a mări capacitatea naturală a creierului uman este incredibilă. În timp, el este atacat de diferite condiţii, stres, chimicale şi alte lucruri, astfel că se mişcă în mod natural spre atrofie.

Reporter: Ştiu că aveţi un dispozitiv mic în acest sens. Puteţi să mi-l arătaţi? Deci este vorba, practic, despre un cip.

Newton Howard – director laborator MIT: Da.

Reporter: Un cip foarte mic care va fi implantat în oameni?

Newton Howard – director laborator MIT: Da, are între 1,9 şi 2,2 milimetri. Mă aştept ca această tehnică de mărire a capacităţii creierului să poată fi folosită în cel mult 3-5 ani. Competiţia este acerbă şi sunt deja câteva companii mari în această cursă, cum ar fi Elon Musk Technology şi Facebook, Google.

Reporter: Şi cum rămâne cu conştiinţa?

Newton Howard – director laborator MIT: Conştiinţa este lucrarea lui Dumnezeu.

În sistemul electronic fiecare persoană constatăm că devine un simplu număr iar numărul său de identificare este fireşte CNP-ul (codul numeric personal, care apare în toate actele cu caracter personal: certificat de naştere, carte de identitate, paşaport, permis de conducere etc). Se poate observa un anume proces de depersonalizare a fiinţei umane, de diminuare a importanţei numelui de familie şi celui primit la botez.

       Interesant este că o corporaţie din Germania numită IBM a făcut cercetări în domeniu de mult timp încă din timpul celui de-al doilea război mondial şi unii deţinuţi erau identificaţi prin numărul tatuat pe antebraţ. Să nu uităm că şi în închisorile comuniste deţinuţii nu erau strigaţi pe numele lor, ci printr-un număr stabilit în prealabil de conducerea penitenciarului. De aceea, am putea spune că noul sistem electronic şi virtual transformă pe nesimţite lumea noastră într-o vastă închisoare cu gratii nevăzute.

     Şi mai interesant este faptul că potrivit unor învăţături din Talmudul evreilor sionişti creştinii sunt asimilaţi unor goimi, adică sunt simple creaturi inferioare, mai exact animale… Asta ar justifica în concepţia lor inclusiv ciparea! Dacă animalele sunt cipate, atunci de ce nu şi oamenii, bineînţeles cu excepţia celor ,,superiori”, a ,,iluminaţilor”…

     După legea care s-a dat doar cu câţiva ani în urmă pentru cipuirea animalelor din gospodăriile fermierilor români dar şi a animalelor de companie, credem că se apropie vertiginos momentul când şi în România va fi adoptată şi mai ales pusă în aplicare legea prin care se vor introduce cipurile de urmărire şi control RFID (prin unde radio) şi la oameni, adică mai întâi în actele personale (respectiv noile paşapoarte, permise auto, cărţi de identitate) iar mai târziu dar în viitorul apropiat, sub pielea mâinii drepte vor fi introduse cu ajutorul nanotehnologiei microcipurile sau biocipurile, care vor îngloba absolut toate actele şi datele persoanei şi acestea nu vor mai putea fi scoase în mod neautorizat fără a fi detectaţi imediat prin satelit şi sancţionaţi drastic de organele de represiune. De ce spunem asta? Pentru că în unele state au început deja să se introducă aceste acte cu cip RFID, ba chiar şi biocipurile (mai ales în SUA şi Marea Britanie, sub diverse forme şi pretexte, în unele clinici la pacienţii bolnavi, la unele categorii de militari şi poliţişti, în anumite discoteci şi cluburi de noapte selecte etc).

     Marea problemă este aceea că, odată ce statul poliţienesc va impune aceste cipuri şi biocipuri prin lege, aceste acte vor avea un caracter obligatoriu (deşi acestea sunt în sine drepturi, iar nu obligaţii sau contracte), fireşte că puţini cetăţeni îşi vor permite ulterior să mai renunţe la ele şi să se excludă astfel automat de bună voie din societate şi să nu mai poată avea acces la toate serviciile publice sau la o parte dintre ele. Iar dacă vor primi implantul biocipurilor, cei care sunt creştini, fiţi siguri că aceştia vor fi cel mai tare afectaţi, vor suferi foarte mult şi nici măcar nu îşi vor mai putea face semnul crucii pentru că implantul va fi tocmai pe mâna dreaptă (căci aşa au descoperit chipurile savanţii care s-au ocupat de proiect, că aici cea mai multă energie care poate alimenta bateria microcipului!).

      Poate că în anumite privinţe acest sistem este într-adevăr mai economic (asemenea codului de bare aplicat produselor din magazine), dar el nu ne oferă în niciun caz mai multă siguranţă aşa cum susţin artizanii lor din umbră (masonii), ci dimpotrivă! Pentru că nu numai că permite imixtiunea nedorită a unor funcţionari ai statului în viaţa privată a tuturor persoanelor, dar la datele personale şi aparatura necesară (scanere care citesc informaţiile din cipuri de la distanţă) pot avea acces din păcate şi multe alte organizaţii şi firme private oculte. Se pot produce multe furturi în sistemul electronic. Mai mult, folosind unele programe informatice de ultimă oră unii hackeri pot fura nu numai bani din conturi bancare, dar ei pot afla şi sustrage foarte multe informaţii pe care în funcţie de importanţa lor ulterior le pot vinde doritorilor în detrimentul celor vizaţi care nu se pot apăra.

     Tocmai de aceea noi trebuie să continuăm şi în prezent lupta noastră împotriva introducerii actelor biometrice, prin care treptat suntem transformaţi definitiv în sclavi ai unui sistem electronic (în esenţa lui diabolic), pentru că vedem că el este îndreptat de fapt chiar împotriva omului şi libertăţilor sale fundamentale (dăruite de Dumnezeu). Cu alte cuvinte devenim sclavii moderni ai masoneriei (ocultei mondiale), a unor evrei sionişti foarte bogaţi, obsedaţi mai ales de putere şi control asupra maselor. Unii vor fi cipaţi iar alţii vor avea controlul strict asupra lor… Adică avem pe de o parte sclavii şi pe de alta stăpânii de sclavi… De aceea noi trebuie să luptăm mai departe cu toate forţele şi dăruirea noastră împotriva sclaviei electronice!

Scopul administraţiei mondiale, la ora actuală, nu este altul decât desfiinţarea persoanei şi comuniunii dintre oameni. Dacă alte sisteme politice au înjugat drepturile oamenilor, acest sistem electronic dictatorial, va înjuga sufletul, gândirea umană. Pentru că ei vor să devenim nişte numere, cum purtam, noi, deţinuţii, să desfiinţeze relaţiile interumane şi relaţia omului cu Dumnezeu. Este o robotizare a societăţii, din care va dispare uşor, uşor omul obişnuit, şi vor rămâne roboţii supravegheaţi de oamenii ,,superiori’’, care conduc lumea. Cetăţeanul nostru de azi nu îşi dă seama, în orbirea lui, de situaţia în care se află, şi de faptul că acceptă ca o vită propria-i desfiinţare. Trebuie să stârpim acest sistem electronic din faşă şi să facem tot posibilul să nu acceptăm această nouă ordine electronică, această civilizaţie virtuală, pe internet. Asistăm la declinul omului de la persoană, de la nume, la număr.

Actele biometrice reprezintă primul pas în punerea acestui însemn satanic asupra noastră. Dar şi primul pas în năruirea libertăţii umane. Aceste acte conţin un microcip, un microprocesor care stochează date personale. Cei care le vor accepta vor putea fi scanaţi, cu nişte aparate speciale, de la distanţă, ca nişte produse. Cei care îi vor scana vor şti foarte multe despre ei.

În timp, aceste acte biometrice (carte de identitate, paşaport, permis auto, card bancar) vor deveni un singur act, fără de care omul nu va mai putea face nimic.

Următorul pas în acceptarea însemnelor va fi acela al renunţării la acest act, fie sub pretextul faptului că actele se pot pierde, fie sub acela al ,,grijii” Sistemului faţă de sănătatea noastră, fie sub amândouă. Cipul va fi introdus direct sub pielea mâinii drepte a oamenilor. Acest lucru a devenit deja o realitate. În Statele Unite se implantează deja astfel de cipuri (care emit unde radio), în mâna dreaptă, sub pretextul faptului că prin aceste cipuri se poate verifica de la distanţă starea de sănătate a respectivilor oameni.

Cum în România actele biometrice vor fi, de anul acesta, ,,oferite” tuturor, şi cum mult sprijin nu găsim la conducătorii Bisericii, aflaţi sub influenţa masonilor, soluţia pe care o propun eu este cea a rezistenţei, sub orice formă. Dar fără rugăciune, cât mai multă, nimic nu vom izbândi. Lucrurile sunt avansate, iar masonii impun aceste acte biometrice în întreaga lume.

Dacă acceptaţi actele biometrice, sub cuvânt că ele nu sunt încă pecetluirea, veţi fi părtaşi la construirea sistemului tehnic şi comercial care va permite pecetluirea!


Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii noastre de cititori de pe pagina de facebook

Faci un comentariu sau dai un răspuns?