VAMA NADLAC – INFUZIE DE VIRUS

Continuați să vă bateți joc de poporul român. Virusul nu putea veni decât din afară prin diasporă. Probabil că aici vreți să ajungeți, să aveți motive de a institui din nou starea de urgență. Și vă mai întrebați de ce ieșim la proteste după 3 luni de carantină pe care am respectat-o. Din cauza faptului că voi de la început nu ați respectat-o, prin aducerea în țară a tuturor infectaților. Ar trebui să răspundeți cu dosare penale, să vă fie rușine… Voi chiar asta vă doriți, să coexistăm cu virusul pentru a avea motive de a ne supune și controla. Cei de la vamă sunt doar material de vot, nu le-ați acordat nici cel mai mic ajutor să se întoarcă în țară.

Ce vedem în imaginile de mai jos sunt oameni netestați, oameni nici măcar termoscanați, dar să mai vorbim de teste PCR, cum se procedează în alte țări. Înțelegem că sunt români de ai noștri, dar totuși niște măsuri de bun simț ar trebui să luați. Rușine, pentru că voi chiar vreți virusul în România.


Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii noastre de cititori de pe pagina de facebook

Faci un comentariu sau dai un răspuns?