Despre Trianon, Sărbătoare oficială în România. Cum o vom sărbători, mai precis cine? Este totul bine și frumos, dar în Covasna și Harghita singura nădejde este la organizațiile românești, nu la autoritățile locale, așa cum ar fi firesc conform unei bune legi, deoarece în această lege, există un cuvânt care va fi folosit de primăriile conduse de UDMR, pentru a o anula. Acel cuvânt este ,,pot”, referindu-se la organizarea manifestărilor prilejuite de acest eveniment. Dacă e ,,pot”, înseamnă că nu este obligatoriu, fiind doar o recomandare: ,,Autorităţile administraţiei publice centrale şi locale pot sprijini material şi logistic, din bugetele proprii, organizarea şi desfășurarea manifestărilor prevăzute la alin.1”.

Este posibil ca imaginea să conţină: unul sau mai mulţi oameni

Foto: Camarazii România.

Limba română are cele mai bogate sensuri, sensuri care, culmea, vor fi folosite de cei care contestă fățiș un lucru fundamental, prevăzut în Constituție: Limba română este singura limbă oficială pe teritoriul României.
Așadar, cine și cum? Eu voi fi acolo.
Cu Dumnezeu înainte pentru Biruința Neamului Românesc!


Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii noastre de cititori de pe pagina de facebook

Faci un comentariu sau dai un răspuns?