Protestele violente continuă în SUA! Donald Trump: „Trimit mii și mii de militari puternic înarmați și trupe de poliție pentru a pune capăt violențelor, jafurilor, vandalismului și terorismului intern”. Video

politics-gk-pathshala-nepal

Președintele Donald Trump mobilizează toate resursele civile și militare pentru a pune capăt violențelor care, de aproape o săptămână, zguduie Statele Unite. Marți-noaptea, Trump s-a adresat națiunii și a spus că trimite mii de militari și forțe de poliție pe străzile capitalei Washington D.C. pentru a opri jafurile și actele de vandalism. Capitala și alte orașe arătau ca un teatru de război, cu mii de oameni în stradă, în pofida restricțiilor de circulație, informează Active News.

Protestele violente continuă în SUA. Donald Trump: „Trimit mii și mii de militari puternic înarmați și trupe de poliție pentru a pune capăt violențelor, jafurilor, vandalismului și terorismului intern”

Numeroși protestatari s-au adunat în zonele adiacente Casei Albe. Chiar în timp ce președintele Donald Trump se adresa națiunii, se auzeau bubuiturile proiectilelor cu gaze lacrimogene. Trump a spus că este revoltat de moartea lui George Floyd și că se va face dreptate. „Justiție, nu haos”, promite președintele american, precizând că nu pot fi tolerate vandalismul, distrugerile și vărsarea de sânge nevinovat – acestea sunt „acte de terorism intern”.  Integral aici.


Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii noastre de cititori de pe pagina de facebook

Faci un comentariu sau dai un răspuns?