Un polițist de culoare din SUA a refuzat să îngenuncheze la protestele în memoria lui George Floyd: ”Nu stau în genunchi decât în fața lui Dumnezeu” Video.

Un polițist de culoare din SUA a refuzat să îngenuncheze la protestele în memoria lui George Floyd: ”Nu stau în genunchi decât în fața lui Dumnezeu”

Un  polițist din Georgia a refuzat să se îngenuncheze în timpul unui protest „Black Lives Matter”, replicându-le demonstranților că nu va sta în genunchi decât în fața lui Dumnezeu, informează Active News.

Au apărut imaginile cu polițistul de culoare O’Neal Saddler, care în week-end a contribuit la păstrarea în siguranță a protestatarilor, la mitingul din Hartwell. În timp ce asigura paza manifestanților, un bărbat din mulțime i-a cerut să îngenuncheze, în semn de omagiu față de moartea lui George Floyd, după ce polițiștii și soldații prezenți acolo au făcut și ei acest gest. Polițistul a refuzat să facă asta, spunând că respectă moartea afro-americanului, dar va sta în genunchi doar „pentru o persoană”. Provocat de activiștii anti-rasiști, polițistul a explicat că pentru prima dată în viață și-a amânat vacanța pentru a ajuta la păstrarea ordinii și păcii în timpul protestelor împotriva rasismului și „violenței poliției”.

„Am mult respect, dar voi îngenunchea doar pentru o persoană”, spune Saddler. Cineva din mulțime îl întrerupe: „Și acesta este Dumnezeu”. Polițistul dă din cap și confirmă: „Dumnezeu”.

Integral aici.

https://www.youtube.com/watch?v=jr-JfVj0ZF8&feature=emb_logo

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii noastre de cititori de pe pagina de facebook

Author: Departament corespondenti

Pentru toți corespondenții noștri / Contact: contact@magazincritic.ro

Lasă un răspuns