„Patriarhia Română a primit cu bucurie decizia intens așteptată și integral justificată a autorităților de a permite oficierea slujbelor religioase în interiorul bisericilor, cu participarea credincioșilor…”

Active News

Purtătorul de cuvânt al Bisericii Ortodoxe Române, Vasile Bănescu, afirmă că Patriarhia Română a primit cu bucurie decizia autorităților de a permite oficierea slujbelor religioase în interiorul bisericilor, informează Agerpres

„Patriarhia Română a primit cu bucurie decizia intens așteptată și integral justificată a autorităților de a permite oficierea slujbelor religioase în interiorul bisericilor, cu participarea credincioșilor, în condițiile respectării unor reglementări limpezi și încă necesare. Ca și până acum, Biserica Ortodoxă Română va respecta exemplar regulile de natură sanitară și le va reitera constant în recomandările pe care le va face credincioșilor săi”, a declarat Vasile Bănescu.

Vasile Bănescu: „Patriarhia Română a primit cu bucurie decizia intens așteptată și integral justificată a autorităților de a permite oficierea slujbelor religioase în interiorul bisericilor, cu participarea credincioșilor”

Purtătorul de cuvânt al B.O.R. a subliniat că „este esențial să recuperăm constant, dar cu discernământ, deplina normalitate a vieții noastre sociale”.

„Acest lucru ne privește pe fiecare în parte și ne solicită responsabilitatea personală. Credința autentică civilizează, rodește atenție morală, grijă și respect față de celălalt. De aceea, credința onorează în cel mai înalt grad, ca și respectarea ei”, a atras atenția Vasile Bănescu, citat de Active News.


Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii noastre de cititori de pe pagina de facebook

Lasă un răspuns