MÂINE, de la 19:30, vom discuta în direct cu domnul dr. Călin GEORGESCU, despre supraviețuirea identitară a poporului român

“Asistăm la o disoluţie generalizată a ţării. Iar intelectualii păstrează o tăcere complice. Rar găseşti un intelectual integru şi implicat. Mare parte dintre cetăţenii României pot fi comparaţi cu robii care servesc unui sistem mafiot.
Politicienii, ca şi intelectualii, cauta “să vorbească frumos”, ca să nu deranjeze, toţi vor să fie politic corecţi. Oameni buni, nu mai priviţi la culoarea cenuşie ca la un simbol al cuminţeniei, este timpul să ne trezim! Totul s-a transformat într-un imens crematoriu unde sunt incinerate libertatea şi viitorul neamului românesc. Ridică-te, Gheorghe, ridică-te, Ioane!
Nădejdea să ne fie ancora în viaţă!
A fi descendent dintr-un popor de eroi şi de martiri nu poate decât să dea încredere în viitor. Există în această ţară oameni pregătiţi să facă istorie şi nu spectacol ieftin.”

  • Dr. Călin Gorgescu, Cumpâna României, pag. 66-67, vol. II
Este posibil ca imaginea să conţină: 1 persoană, costum

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii noastre de cititori de pe pagina de facebook

Faci un comentariu sau dai un răspuns?