Nu ratați! Dr. Călin Georgescu – live, în seara aceasta, pe Facebook!

Organizată de Asociația Gogu Puiu și Haiducii Dobrogei, emisiunea live de azi, ora 19,30, îl va avea ca invitat pe dr. Călin Georgescu, expertul român în dezvoltare durabilă.

Fost raportor ONU pe probleme de securitatea mediului și fost președinte al Clubului de la Roma, aripa europeană, este singurul român care a elaborat un proiect de țară pentru România, http://proiectdetara.ro/, un proiect al trezirii conștiinței naționale, care repune Roamânia pe “calea neamului”.

Invitatul nostru a avut șansa de a-i cunoaște pe mulți dintre luptătorii anticomuniști care au supraviețuit temnițelor și a mijlocit ca istoriile lor să devină cunoscute, vorbind despre eroismul acestor români în cadrul congreselor, forumurilor internationale găzduite de instituțiile din care a făcut parte.

De asemenea, a susținut un număr mare de conferințe în țară, prin care a adus în atenția publicului valorile și crezul pentru care s-au jertfit antecesorii noștri.

Suntem onorați să îl avem ca invitat și să ne numărăm printre susținătorii domniei sale, dintre care îi aducem aminte pe regretații Constantin Iulian, supraviețuitor al Experimentului Pitești și pe Gheorghe Jijie, luptător anticomunist și fost deținut politic.


Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii noastre de cititori de pe pagina de facebook

Faci un comentariu sau dai un răspuns?